het ontwerpen en bouwen van een terrasoverkapping

Patio dakmaterialen

Het ontwerpen van de terrasoverkapping

Het bouwen van de terrasoverkapping

Een terrasoverkapping kan maken met behulp van uw terras zeer comfortabel in de zomermaanden. Patio covers kunnen worden opgebouwd uit vele verschillende soorten materialen, en het ontwerpen van een die u zal voorzien van beschutting tegen de zon kan een eenvoudig proces.

Terrasdak deksels kunnen worden vervaardigd uit hout, kunststof, vinyl en stof. Voor langdurige resultaten, kies dan een materiaal dat is stevig en stabiel.

Houten dak covers zijn het makkelijkst te bouwen zoals u kunt eenvoudig de materialen die nodig zijn op elk home improvement center. Met de hulp van een paar vrienden, kunt u uw project in de loop van een weekend af te ronden.

Plastic terrasoverkappingen zijn zeer goedkoop te bouwen en de materialen kan meestal worden gevonden op een home improvement retailer. Het nadeel van een dak van kunststof is dat het niet erg stevig en zal moeten worden gerepareerd of vaak vervangen, met name in gebieden met extreme weersomstandigheden.

Stof is ook een uitstekende patio dak materiaal. Veel intrekbare hoezen zijn gemaakt met een stof die een voortent die swingt uit te breiden over de patio is bevestigd. U zal echter moeten ervoor zorgen dat u extra stappen te nemen om de zorg voor uw stof om te voorkomen dat scheuren, gieten, of rotten.

Als je eenmaal hebt besloten welk materiaal dat u wilt gebruiken, uw volgende stap is om de gewenste afmetingen van uw terrasoverkapping beslissen. Veel mensen kiezen ervoor om slechts een deel van hun patio met een dak, waardoor de rest van de patio ruimte om te worden gebruikt voor outdoor activiteiten en functies, zoals een barbecue of hot tub.

Hier zijn een aantal stap-voor-stap instructies voor een basis terrasoverkapping ontwerp dat is losgemaakt van het gebouw naast uw terras. Houd er rekening mee dat dit slechts een voorbeeld aan u een idee van wat je mee bezig bent te geven.

Meet het gebied waar u wilt de patio dakbedekking te installeren. Dan trek je een krijtlijn langs de geschetste ruimte voor richtlijnen voor plaatsing.

Zet een cement voet op elke hoek van de beoogde terrasoverkapping ruimte en bevestig ankers aan elke voet. Neem vier stukken van 4×4 timmerhout en snijd ze op de gewenste hoogte van uw terras te dekken, in gedachten houden dat de fundering een beetje extra hoogte zal toevoegen aan het eindproduct. Vervolgens neemt een boor met een 5/8 inch bits en een gat in elk uiteinde van de posten. Secure elk bericht naar een anker op de cement fundamenten voordat u af van de berichten met behulp van een bout aan een post cap hechten aan de top van elk.

Daarna, snijd vier 4x8s horizontale posten. Deze berichten zal zich uitstrekken tussen elke verticale post, zodat ze nodig hebben om de exacte lengte en breedte van uw terras dekking te snijden, op basis van uw eerdere metingen. Beveilig elke horizontale stuk met bouten aan de 4×4.

Met behulp van 2×6 hout gesneden spant stukken te zitten op de top van de horizontale 4x8s. Deze deelstukken gelijk aan de lengte van deze platen zullen verspreid worden, of het nu de lengte of de breedte van het deksel. Plaats het spant planken elke 16 inch en zet ze op horizontale palen met spijkers in een hoek. Dit draaien voorkomen.

Tot slot, moet u tot de nok toe te dekken. Hiervoor kunt u daadwerkelijk gebruik maken van een lengte van stof, gesneden en genaaid om de dekking afmetingen, of het schip schoot multiplex. Nail het multiplex op zijn plaats door het verankeren van de stukken om het spant planken om de 12 inch. Het beste is om het weefsel te verankeren als goed, met spijkers of nietjes, zodat het niet weg te blazen in de wind.

Er zijn verschillende opties voor aanpassing met dit basisontwerp, waaronder maar niet beperkt tot verf, vlekken en stof keuze voor de bovenklep. Wees creatief om iets uniek te maken!

Ook, vergeet dan niet om afwerking en outdoor beschermer op uw hout en stof te gebruiken voor dit soort patio deksel om ervoor te zorgen dat het duurt zo lang mogelijk.