het creëren van kunst aan de muur van vintage foto’s

Geboren in Columbus, Ohio, heeft Alyssa Davis altijd oog gehad voor de kleur. Die gespecialiseerd is in het ontwerpen van “levende” kamers, richt zij zich op een creatieve manier de integratie van planten in een ruimte, die een hele nieuwe dimensie en laag aan het interieur ontwerp voegt. Ze houdt van het helpen van fanatieke DIYers maken kamers die zijn levende, ademende meesterwerken.

Uitstekende foto’s van familieleden en scènes uit het verleden zijn te kostbaar opgeborgen te vergeten. Weergave van uw vintage foto’s kunt rente en persoonlijkheid toe te voegen aan de ruimte en kan worden uitgangspunten voor een gesprek met de gasten. Hier zijn een aantal creatieve manieren van het omzetten van uw foto’s in kunst aan de muur, dat zal worden gewaardeerd en bewonderd door iedereen.

Foto collage

Een fotocollage is zeer geschikt voor het weergeven van foto’s van een soortgelijk thema. Gebruik fotokopieën of maken van digitale kopieën van uw oude foto’s, zodat je vrij bent om te knippen en te plakken als u wilt. Als u memorabilia uit dezelfde periode, zoals krantenknipsels of stoffenschroot hebben, overwegen ze te gebruiken in uw collage ook.

Leg uw foto’s op een vel van karton en beslissen hoe je ze wilt regelen. In het algemeen wordt de foto op de hoeken en zijkanten meer aandacht. Als u openingen tussen de foto’s die u wilt vullen hebben, kunt u een plakboek pagina met vintage patronen als achtergrond. Gebruik een zuurvrije lijm stok om de foto’s vast te zetten en laat de collage droog. Als alternatief kunt u uw vintage foto’s te scannen op uw computer en maak een collage met behulp van een programma als Picasa, Photoshop, of AutoCollage. Print de collage, omlijsten het op, en weer te geven op de muur.

foto Quilt

Maak een one-of-a-kind quilt op te hangen aan de muur om je vintage foto’s weer te geven. Een groot plein van witte katoenen stof, gezoomd aan de randen, zal werken voor een basisontwerp. De foto’s die u gebruikt moet worden bijgesneden om vierkante formaat gelijk. U kunt gebruik maken van meerdere foto’s, of selecteer op voorsprong te worden geblazen op de fotokopie winkel en in kleinere vierkantjes gesneden.

Scan alle afbeeldingen in uw computer en print ze uit op de foto transfer papier, die u kunt vinden op ambachtelijke of op kantoor aanbod winkels. Strijk de afbeeldingen op de stof, zorg ervoor dat de ruimte ze gelijkmatig over de hele quilt. Als finishing touch, trim de randen en de ruimte tussen de foto’s met de aanpassing van lint.

Vintage Etalage

Een oud raamkozijn met glazen ruiten kunnen worden verkregen bij een garage sale of van mensen die je kent die verbouwen hun ramen. Door het tonen van uw vintage foto’s door middel van de ruiten, kunt u het venster te zetten in een interessante kunststuk voor uw muur. Misschien wilt u iets zand de verf op het raamkozijn om een ​​noodlijdende look te creëren. Selecteer één foto te plaatsen in elke ruit.

Eerste snijd een mat of enig ander stijf framing paper van uw keuze elke foto te ontwerpen. Plak de foto op de achterkant van de mat raad van bestuur en past het in de ruit. Volgende cut een triplex afvalplaat zodat het goed past in de ruit, en houd deze op zijn plaats met metalen fotolijst clips die je kunt hechten aan het kozijn met een nietpistool. Herhaal deze stappen voor elke ruit en je zult eindigen met een charmante vintage kunst aan de muur stuk.