het creëren van een slaapkamer retraite

In de afgelopen 25 jaar, heeft Murray Anderson vrijwel elke home improvement project denkbaar aangepakt. Een fervent DIYer, heeft hij opgewaardeerd, gerenoveerd en opnieuw ingericht zijn huizen allemaal op zijn eigen. Nu heeft hij zijn focus zich tot het delen van die kennis met zijn lezers.

Deze dagen, lijkt het alsof iedereen haasten om deadlines te halen of zijn ergens op een bepaalde tijd, terwijl het ophangen met de dagelijkse stress van rinkelende telefoons, luide tv’s en stereo-installaties schetterende. Is het idee van het opzetten van een slaapkamer toevluchtsoord waar je weg kunt krijgen van alles dat stress en gewoon relaxen niet klinkt als een geweldig idee? Een slaapkamer retraite is niet iets dat alleen de rijken zich kunnen veroorloven, kunt u een goedkope slaapkamer retraite in je eigen huis te creëren alleen door het maken van een paar eenvoudige veranderingen. Hier zijn een paar ideeën over het maken van uw eigen slaapkamer retraite

Begin met het inventariseren van uw slaapkamer

Kleur zorgt voor een rustgevend gevoel

Natuurlijk licht, geluid en meubilair draagt ​​bij aan de stemming

Tenslotte afmaken uw slaapkamer toevluchtsoord met een paar dingen die je gelukkig maken, zoals foto’s van vrienden en familie of een schilderij van een favoriete artiest. Het doel hier is om te voorkomen dat het toevoegen van te veel of je retraite begint rommelig en slordig om te kijken.

Zodra u uw slaapkamer een retraite hebt gemaakt, dat zo houden. Neem een ​​beetje tijd in de ochtend op te ruimen en de make-up de kamer. Op die manier, als je terug aan het eind van een lange dag uw slaapkamer retraite in staat zal zijn om u dat gastvrije gevoel geven.

Murray Anderson is een ervaren freelance schrijver van meer dan 500 artikelen gepubliceerd op het web als in print magazines en kranten in zowel de Verenigde Staten en Canada. Hij schrijft over een breed scala aan onderwerpen en is een regelmatige bijdrage aan deze website. Hij kan gecontacteerd worden op murand@lycos.com.