het besturen van een mier besmetting van nature

Go Natural

Coffee Grounds

Azijn

Poison Mieren met andere voedingsmiddelen

Als u last heeft van een aantasting van mieren in uw keuken, wasruimte, of badkamer, moet je de mierenkolonie te krijgen in plaats van zich te richten op de individuele mieren. Er zijn vele oplossingen voor zowel het wegwerken van en het afschrikken van mieren. U kunt echter ook krijgen ze uit je haar met behulp van dingen die je zou nooit hebben gedacht.

In uw keukenkastjes en koelkast kunt u veel voorkomende producten die effectief zijn bij het wegwerken van mieren zijn te vinden. Zonder toevlucht te nemen tot chemicaliën of dure verdelgers, zul je snel resultaten zien, en deze middelen zijn veilig voor huisdieren en kinderen. Twee gemakkelijke oplossingen omvatten het gebruik van gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen, een is koffiedik en de andere is azijn.

Als je de mierenhoop kunt vinden, giet gebruikte koffiedik atop het. Wanneer de mieren eten, zullen ze imploderen. Door het direct gieten op de kolonie ingang, zal het een lange weg te gaan in het afschrikken van de mieren uit foerageren door je keuken of badkamer. Als u paden van mieren marcheren over uw toonbanken of vensterbanken hebben, strooi koffiedik op hun pad. Dit zal hetzelfde resultaat te gieten op de mierenhoop enige u loopt over één spoor van mieren plaats van de grotere probleem.

Als je mieren kruipen over je kamerplanten of uw moestuin hebben, combineren een deel azijn met een deel water in een spuitfles en direct toepassen op planten. Azijn bevat zuren die dodelijk voor mieren zijn. Eenmaal ingenomen, zullen ze niet overleven. Andere home remedies voor mier afschrikking kan de mieren die onverteerbaar voedsel terug naar hun kolonie te betrekken. Azijn is gewoon vergif voor mieren, maar het werkt toch.

Als je echt wilt om zich te ontdoen van mieren, moet je ze te verleiden tot het nemen van iets terug naar hun kolonie die onverenigbaar is met de grondwet. Zij kunnen koffiedik terug te nemen naar hun kolonie aan de koningin en de vele arbeiders te voeden. Een ander idee is om droge korrels gebruiken. Mieren zal eten de droge stukken, water drinken en de grutten zal uitbreiden in hun maag, de dood tot gevolg. Crème van tarwe zal werken op dezelfde manier.

Andere brouwsels die gewoon giftig zijn onder meer het mengen gist met zuiveringszout en ofwel honing of melasse. In combinatie met de zuren in de maag, de gist en natriumbicarbonaat maak een onverteerbare mengsel.

Omgaan met een mier besmetting is vervelend, maar uw opties voor het regelen van het probleem niet altijd aan chemische stoffen bevatten. Natuurlijk, gemeenschappelijke huis items zoals azijn en koffiedik kan de truc doen, hen of hun kolonie vergiftiging. Plak deze met natuurlijke remedies, zodat het wegwerken van uw probleem vormt geen gevaar voor huisdieren of kinderen.