golfplaten dakbedekking: reparatie fouten te vermijden

Vermijd Veiligheid Fouten

Vermijd Tape Repair fouten

Als u nodig hebt om uw golfplaten dakbedekking te herstellen, moet u zich bewust van een aantal veel voorkomende fouten die moeilijk te vermijden zijn. Sommige van deze fouten kan uw gezondheid beïnvloeden, terwijl anderen het vermogen van uw dak te water of storm te weerstaan ​​kunnen bewerkstelligen.

Een van de eenvoudigste manieren om ongelukken te vermijden als u de reparatie van uw golfplaten dakbedekking is om ervoor te zorgen dat u de gezondheid en veiligheid richtlijnen te volgen. Draag altijd hand- en oogbescherming wanneer u het maken van deze reparatie, en handvat elektrisch gereedschap voorzichtig. Verzeker uzelf op het dak of andere manier dat je gewicht kan dragen, en voorzichtig te werk.

Als u probeert om uw dak te repareren met behulp van mastiek, of een naad tape, het maken van een fout in de plaatsing kan je lek erger. Naadbanden moet over de volle lengte van de naad te installeren, in plaats van alleen aan de zijde die lekt. Als u deze reparatie fout maakt, zal het water worden gekanaliseerd langs de reparatie, en zal het lek gat weer te vinden. Als u gebruik maakt van mastiek, zich ervan bewust dat dit uiteindelijk zal uitdrogen en scheuren, waardoor je met een groot probleem.