eenvoudige manieren om beits verwijderen

Stap 1 – Bereid

Stap 2 – Draag veiligheidsvoorzieningen

Stap 3 – Verwijder de Wood Stain

Stap 4 – Gebruik Heavy Duty Paint Remover

Er zijn een aantal eenvoudige manieren om hout vlek te verwijderen, van licht schuren aan sterke chemicaliën. Het ding om te onthouden over het verwijderen van beits is dat het zorgvuldig en voorzichtig moet worden gedaan om te voorkomen dat het veranderen van de vorm van het hout of het veroorzaken merkbaar plekken waar het verwijderen van toepassing was te streng. Het verwijderen van beits kan verjongen een vloer of een meubelstuk, te behouden, of volledig veranderen van de kleur.

Verspreid oude kranten en plak de randen samen om een ​​solide basis waarop het meubelstuk te leggen vormen. Als het verwijderen van beits uit een hele verdieping sectie, masker af kleinere werkbare gebieden, zodat je het een beetje op een moment kan benaderen. Het idee is om chemicaliën of procedures voor de gedeelten van de beits die wordt verwijderd terwijl het beschermen van andere gebieden.

Of licht schuren of aanbrengen van een zware chemische remover, het gebruik van een respirator gezichtsmasker belangrijk. en handschoenen Eye zijn ook doordachte overwegingen bij het doen van dit soort werk.

Afhankelijk van de komende taak, kunt u beginnen door licht schuren van het hout, waar de vlek moet worden verwijderd. Als het een lichte vlek, schuren voorzichtig zal meestal het werk doen. Zand voorzichtig zodat niet de vorm van het hout veranderen of graven erin te diep.

Als de beits dieper is, kan het nodig zijn om commercieel of bleekmiddel gebruiken om te helpen verwijderen. Dit moet voorzichtig om veiligheidsredenen worden toegepast en de integriteit van het hout te behouden. Te veel bleekmiddel zal het graan te verhogen en vervormen het stuk.

Als de vlek is diep geworteld in het hout, zal het nodig zijn om een ​​sterkere commerciële vlek toe te passen of verf remover. Deze producten zijn zeer bijtend, dus zorg ervoor dat de instructies van de fabrikant zorgvuldig te volgen. Ook zal het nodig zijn een zwaardere bodem van kranten of zelfs plastic toepassing op andere gebieden te beschermen.

Met behulp van een zachte borstel, toe te passen verf remover royaal over de hele stuk, en zorg ervoor om het te poetsen in de scheuren en hoekjes zo goed mogelijk. Laat het afbijtmiddel om het stuk te dringen volgens de instructies van de fabrikant. Als u klaar bent, schraap het afbijtmiddel uit het hout door zachtjes met een verf schraper. Gebruik je staalwol en een zachte staalborstel binnen scheuren en moeilijke gebieden te krijgen.

Veeg het hout met een doek verzadigd in minerale geesten om de resterende verf remover te verwijderen. Voor meer hardnekkige vlekken, zorgvuldig gebruik maken van de 100-grit schuurpapier en voorzichtig proberen ze uit te wrijven. Reinig het hout opnieuw met de terpentine en dan zand het hele gebied met de 220-grit schuurpapier. Dit zal de laatste resten van de terpentine te verwijderen en verf remover. Het zal ook geen kleine opgeheven vezels te verwijderen, waardoor het stuk verschijnen glad en schoon.