dorm meubelen: hoe u uw kussens personaliseren

Een eenvoudige manier voor studenten om hun slaapzalen versieren zou zijn om hun college dorm meubilair personaliseren. Voor veel studenten, kan het somber en onpersoonlijke aspect van een slaapzaal leiden tot een ongemakkelijk gevoel of verhoging van de gevoelens van ontbrekende huis. Het toevoegen van een persoonlijk tintje, zoals gepersonaliseerde kussens, kan helpen een student meer thuis voelen in hun nieuwe ruimte;. Eenvoudige Paraaf; De eenvoudigste manier om kussens een college student personaliseren zou zijn om hun initialen te borduren op het kussen of kussensloop. De meeste steden hebben borduurwerk winkels die dit verzoek kan vergemakkelijken. Zodra de student kiest een kussensloop dat ze willen, neem het mee naar het borduurwerk winkel en kies een draad kleur voor de initialen;. Krijg Crafty; Voor studenten op zoek naar een geslepen aanpak, overwegen de aanschaf van een unieke stijl van stof en naai je eigen kussens en / of kussensloop. Het verkrijgen van een patroon van de ambachtelijke winkel, het toevoegen van wat stof die u hebt gekozen. Zodra het kussen of kussensloop is gefabriceerd, voeg andere ambachtelijke voorwerpen, zoals ric-rac, bloemenversieringen of knoppen;. Get Persoonlijke; Voor de sentimentele student, vraag geboortestad vrienden naar een teken Om dit te doen, gewoon “memory kussen.” zorgen voor vrienden en familie verschillende textielstiften en vraag hen om een ​​bericht te schrijven en te ondertekenen hun naam op je kussen.