doet een vinyl tegel schadelijk zijn voor de omgeving?

Nieuwer is Veiliger

Vinyl tegel is gemaakt van aardolie gebaseerde chemicaliƫn. Op een gegeven moment, het gaf off gassen die schadelijk waren. Meer moderne vormen van vinyl tegels hebben dit probleem niet. Het grootste milieuprobleem is in het verwijderen en afvoeren van oudere vinyl tegels, die zelfs asbest dat zal worden vrijgegeven wanneer de tegel wordt getrokken van de vloer kan bevatten. Als het verwijderen van een stuk van vinyl tegels, laten controleren door een erkende asbestverwijdering bedrijf.

Nieuwe vinyl tegel is gemaakt om minder van een milieuprobleem dan vroeger zijn. Vinyl vloerbedekking kan gemakkelijk worden gereinigd zodat het veilig is voor mens en dier. Er worden inspanningen gedaan om vinyl tegels meer recyclebaar te maken. Kan worden verbrand zonder toevoeging van schadelijke gassen in de atmosfeer. Hoewel niet in stortplaatsen nadelige gevolgen heeft, is het geen chemicaliƫn gestoken in stortplaatsen niet. Gesteld kan worden dat het gebruik van vinyl vloerbedekking verlaat natuurlijke materialen waar ze horen, dus dat is goed voor het milieu.

De omgeving van elke ruimte waar vinyl vloerbedekking wordt gebruikt, wordt beschouwd als veilig met nieuwe tegels. Wanneer verwijderd, vinyl tegels is niet zo slecht voor de grotere omgeving dan de meeste mensen denken.