diy reiniging methoden: het reinigen van meubels

Stap 1 – Verwijder Kussens en Vacuum Couch

Stap 2 – Vacuum Kussens

Stap 3 – Mix en Test Cleaning Solution

Stap 4 – Breng Solution

Stap 5 – Spoel

Voor 15 jaar, Dave Donovan werkte als elektricien voor de Universiteit van Pennsylvania, waar hij zich specialiseerde in elektrische installaties, het oplossen van problemen, onderhoud en reparatie in zowel de residentiële en industriële omgevingen. In 2005, Dave maakte de overgang van het werken aan elektrische systemen en home improvement projecten te schrijven over hen.

Wat goed is met een schoon huis als uw meubilair is vuil? Hier is hoe u uw bank te kijken als het past perfect in uw huis vlekkeloos.

Verwijder alle van de kussens van de bank en het gebruik van een hand-held afstoffen bezem om zo veel vuil los te maken als mogelijk. Vacuüm alle puin omhoog met borstel van uw stofzuiger. Stofzuigen elk oppervlak hoeken en gaten, zelfs de onderkant van de bank of stoel.

Vacuüm beide zijden van de kussens die zijn verwijderd. Als je klaar bent, breng ze terug naar hun plaats op de bank.

Meng een ¼-cup van vloeibaar wasmiddel en een kopje warm water. Als je alleen maar poeder wasmiddel, dan kunt u afwasmiddel gebruiken. Gebruik een elektrische mixer om de oplossing goed te mengen tot je dikke, slagroom-achtige pieken.

Hier vind je een onopvallende plek op het meubilair te testen voor de oplossing voor kleurechtheid alvorens verder te gaan.

Werken aan een gebied in een tijd, gebruik dan een doek om het sop rechtstreeks van toepassing zijn op de stof op het meubilair. Wrijf het in en je moet beginnen met het zien vuil te tillen in het sop. Gebruik een plastic schraper te schrapen het vuile sop weg.

Spoel het gebied met een schone vochtige doek en ga naar het volgende gebied van de bank. Laat het meubilair te zitten ‘s nachts volledig droog.