diy gordijn ideeën

Kies Fabric met een patroon

Make No-Sew Bondaweb Gordijn

Maak Oogje Drapery

U hoeft niet om honderden dollars uitgeven aan gordijn om een ​​significante wijziging in uw interieur te maken. Omdat draperie zo’n grote rol in de kamer versieren speelt, lees dan verder voor draperie ideeën die prachtig en zo eenvoudig te maken zijn.

Als u van plan om zwaar te vertrouwen op de gordijnen als een accent voor uw leefruimte, kies dan een dynamisch stof met een kleurrijk patroon. Zelfs als uw meubilair is vlakte en uw vloer gedempt, gordijn-evenals sierkussens en art-can kleur en persoonlijke stijl toe te voegen aan uw kamer. Wanneer u stof kiest voor het maken van gordijnen, testen hoe goed het hangt voor de aankoop.

Deze DIY draperie idee niet eens eisen dat u eigenaar of in staat zijn om een ​​naaimachine te gebruiken! Alles wat je nodig hebt is een strijkijzer en een aantal Bondaweb, ook wel bekend als Wonder Under. Bondaweb is een stijf, vliezen materiaal dat wordt gebruikt om weefsel aan weefsel, hout en andere materialen fuseren.

Als u zal openen en sluiten van de gordijnen elke dag, zal de Bondaweb draperie langer mee als u embrasses gebruiken om het terug te trekken dan te schuiven van de gordijnen heen en weer over de gordijnroede.

Als je ogen in plaats van das tops of een staaf zak aan de bovenkant van uw gordijnen te installeren, kunt u een traditionele gordijnroede te vervangen door een zware koord of draad. Dit draperie stijl is zeer geschikt voor een eigentijdse inrichting en is zeer eenvoudig te maken voor mensen met een minimale naaien vaardigheden. Om dit gordijn te maken

Maak een statement met je DIY draperie door eerst te kiezen voor een levendige weefsel patroon. Maak vervolgens snel en eenvoudig gordijnen met behulp van de no-naaien Bondaweb methode om de zomen hechten en maak de staaf zak van uw gordijn paneel. Of, voor een strakke moderne look, kiezen voor oogjes op de top van uw gordijn paneel, bespannen met draad of zware snoer.