diy badkamer tegel installatie

De installatie voorbereiden

Het toepassen van Tile Adhesive

Het voorbereiden bij Grout

Het toepassen van Grout

afwerking

DIY badkamer tegel installatie is niet meer de uitdaging het was voordat het internet kwam. Hoewel het proces voor het installeren van tegel is vrijwel hetzelfde, en sanitair rond die je nodig hebt om uw tegel te installeren zijn hetzelfde, je op zijn minst kunt meestal ergens op het internet informatie voor het invullen van de meeste doe-projecten, zoals het installeren van badkamer tegel.

U zult merken dat uw installatie gaat veel soepeler en zonder zo veel fouten als je de benodigde voorbereidingen te treffen voordat daadwerkelijk lijmen uw tegels. Schoon en droog het oppervlak waarop u van plan bent om uw tegels te lijmen. Verwijder de bestaande tegels en pre-passen bij uw tegel voor het verlijmen het naar beneden. Leg alle tegels stukken als ze uiteindelijk zal worden gelegd wanneer u ze plakken. Het zal ook betekenen dat je nodig hebt om tegel stukken gesneden om te passen rond armaturen en aan te passen aan de randen van uw vloer, waar hele stukken waarschijnlijk niet fit. Als u niet aan deze pre-fitting te doen, zult u waarschijnlijk merken dat je tegel patroon is niet consistent. Tot slot, moet u het exacte midden van de kamer te vinden, als u verwacht dat uw patroon om consistent te zijn als je klaar bent.

Het aanbrengen van kleefstof is niet zo eenvoudig als het net beginnen toe te passen op een rand van de kamer. Ten eerste, zorg ervoor dat u gebruik maakt van een lijmkam om de lijm toe te passen. Het zal beter toe dat de lijm gelijkmatig wordt verdeeld. Zonder gebruik van deze troffel je zult waarschijnlijk delen van de verdieping waar de tegels zal falen om zich te houden, omdat er niet genoeg lijm. Begin waar u het midden van de vloer hebt gemarkeerd. Om ruimte uw tegels gelijkmatig je ze lag op de lijm te gebruiken spacers.

Uw kleefstof moet 15 uur in te stellen. Zodra de lijm is ingesteld, kunt u beginnen met het verwijderen van uw spacers en het mengen van je voeg. Elk merk van grout kan specifieke drogen en toepassing richtingen nodig, dus je moet de instructies te controleren op uw lijm.

Grout applicatie gaat soepeler als je de specie is van toepassing met een rubberen drijver bij een 45 ยบ hoek. Veeg de overtollige specie als je gaat. Als je wacht om het te verwijderen als u klaar bent met het aanbrengen van de specie, zult u waarschijnlijk vinden dat een deel van de overtollige specie is opgedroogd en zal moeilijker te verwijderen. Een vochtige spons het beste werkt voor het verwijderen van overtollige specie als het nog zacht.

Ongeveer 1 uur nadat u klaar bent met het aanbrengen van specie, moet u controleren om te zien of er sprake is van grout waas op uw tegel. Reinig elke u te vinden. Tenslotte omdat de badkamer vaak vochtige, warme en vochtige moet een meeldauwresistente kit gebruikt om de randen van de tegel verzegelen.