deurknop beveiligingsinformatie

Deurknop veiligheid is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw huis is beveiligd. Als uw deur is gemaakt van glas of er is een glazen paneel in de buurt van de deurknop, het is nog belangrijker om uw deurknop en nachtslot te overwegen.

Knobless Deadbolt; Als een van deze situaties toe te passen, wil je een nachtslot in aanvulling op het slot op je deur voor extra veiligheid. De beste type van nachtslot te gebruiken is wat bekend staat als een knobless nachtslot.

Met glazen panelen, als iemand breekt het glas en je hebt een standaard nachtslot, hoeven ze alleen te bereiken binnen om de knop te draaien en open de deur. Met een knobless nachtschoot, ze nog steeds niet in staat zijn om de deur te openen omdat het een sleutel te gebruiken aan de binnenkant van de deur, maar ook buiten openen vereist.

De knobless nachtslot biedt uitstekende deurknop veiligheid, maar het belangrijkste nadeel is dat je nodig hebt om een ​​sleutel te gebruiken uit het huis te krijgen elke keer, zelfs in een noodsituatie, zolang je het nachtslot afgesloten. Dit probleem kan worden geëlimineerd door het houden van een belangrijke hangen bij de deur te allen tijde, maar niet zo dicht dat iemand zou kunnen bereiken van buiten naar de sleutel.