decoreren rond opzichtig badkamertegels

Q: Mijn man en ik kocht een ouder huis te repareren, dus we konden oefenen onze remodeling vaardigheden. De badkamer heeft roze en lichtgroen tegels, en het bad is roze. De andere mensen die hier woonden hadden houten kasten en een spiegel met hout.

Omdat we niet veel geld te besteden aan deze kamer, hebben we besloten om de stok met de roze bad en tegels en doe een sponzen techniek op de muren (roze eerste laag met de groene kleur gesponst als strepen), en we geschilderd het venster versiering wit en de deur trims wit ook. Heeft u nog andere suggesties om deze ruimte te helpen?

A: Ah, de eeuwige vraag hoe make-over een badkamer met tegels in felle, of op zijn minst ingrijpende, kleuren. Misschien is de frequentie van deze vraag wordt hier aangepakt door de angstige Decorator zal maken lezers overal twee keer nadenken voordat slapping de fel roze, turkoois, of paars tegels in de eerste plaats.

Neem het van mij, mijn angst niveau spikes net te denken over het maken van een permanente verandering in elke kamer van het huis. Als je opnieuw betegelen van een badkamer, blijf bij neutrale kleuren, zoals wit. In feite, blijven alleen met wit. Dat lijkt misschien een beetje saai, maar je kunt veel met bad inrichting doen met behulp van de witte betegelde vloer en muren als je canvas, en het toevoegen van kleur met handdoeken, douchegordijn, en andere accessoires.

Als je gekleurde tegel moet gebruiken in uw badkamer, de stok met kleuren die gemakkelijk te combineren zijn, zoals marineblauw, diep rood en geel. En vergeet niet dat een beetje kleur een lange weg te gaan, een badkamer betegeld in wit met slechts 1 kleine streep van dunne rode tegels rond het bad behuizing is opvallend, en nog niet overweldigend. Vergeet ook niet de beproefde zwart-witte combo voor het bad: het werkte voor Grammie Martha, en het kan voor u werken, ook.

Hier bent u, geplakt met roze en lichtgroen. Ik hou van de oplossing die u hebt met gekomen, dat is om de kleuren te gebruiken om uw voordeel in plaats van te proberen om ze te verbergen. De voormalige eigenaren de keuze van houten kasten zou, zou ik denken, maken de kamer lijken donker en zou de roze en groene modderig. Compensatie van de kleuren met wit lijkt een geweldig idee, want dit verheldert de kamer en zal de groene en roze opvallen duidelijker.

De roze op de muren zal het beste als het is niet te fel te werken, je hoeft niet wilt voelen alsof je wandelen in een grote fles Pepto-Bismol elke keer dat je naar het toilet. En de groene strepen moet pin-strepen, bijna onzichtbaar.

Denk aan de sfeer van deze kamer. De roze en groen geeft het een enigszins speelse bui, en je kon spelen dit up, met een polka-dot douchegordijn of handdoeken. Het toevoegen van meer helder wit zal ook helpen, dus je zou willen witte handdoeken en badmat te vinden, als je ze kunt vinden met een groene of roze bekleding, des te beter.