decoreren ideeën voor het zuidwesten van badkamers

Kleurenschema

Stukken en andere accenten

Of u woont in het zuidwesten of als je gewoon houden van het gevoel van het, het zuidwesten van badkamer inrichting biedt een warme sfeer met unieke ontwerpen en patronen. Lees dit artikel voor advies over het maken van zuidwestelijke sfeer in uw badkamer.

De kleuren volgen een woestijn toon, met bijna alle tinten van bruin. Het thema bevat ook een heleboel cactus groen, donker rood, fel geel, oranje en turquoise. Deze kleuren lijkt misschien heel de combinatie, maar met meer van het bruin en rood met geel en sinaasappelen spelen als accenten aan hen, zult u in staat om een ​​subtiele blik van zuidwestelijke stijl te creëren.

Westers inrichting omvat felgekleurde items zoals tegels en keramiek om authentieke, cultureel detail toe te voegen. Het toevoegen van unieke tegels aan de muren, zoals een lijn van tegels helemaal rond de badkamer, zal zeker verbeteren van de zuidwestelijke aanwezigheid. Je moet ook in staat zijn om een ​​badkamer-specifieke items met het zuidwesten gevoel te vinden. U kunt zeepbakjes, douchegordijnen, handdoeken, lampen, kleine foto’s, en zelfs vloermatten om te gaan met het thema te vinden. Native American aardewerk en tapijten zal het thema als will-rondsel geurkaarsen en ingemaakte cactus te bevorderen.