cutting deurstijlen tussen laminaat en tegel

Stap Een – Het meten van de deurstijl Area

Stap Twee – De voorbereiding van de Laminaat

Stap drie – De voorbereiding van de Tegel

Stap vier – Voorbereidingen voor Snijd de Laminaat Side

Stap vijf – Het snijden van de Laminaat Kant van de deurstijl

Stap Zes – Het snijden van de Tegel Kant van de deurstijl

Bij het installeren van een nieuwe vloer, kan deurstijlen bijzonder frustrerend om rond te werken. Voordat u naar uw lokale hardware winkel te beginnen, het hoofd en het huren van een speciale ‘undercut’ of ‘stijl’ zag voor het snijden van deze stukken.

Meet en markeer een lijn over de breedte van de deuropening waar uw tegel en laminaat samen zullen komen.

Plaats vervolgens een stuk schroot laminaat op een stuk van de onderlaag en druk het op tegen de voorkant van de deuropening. Markeer de hoogte van het laminaat en onderlaag dikte over de stijl en de deur vormen. Doe hetzelfde aan de andere kant. Dit zal dienen als snijlijn voor laminaatzijde van de deurstijl.

Leg een stuk tegel op de achterkant van de deur tegen de deurstijl. Voeg ¼-inch) of wat dan ook de dikte van je inzet), en vervolgens een merk tegen de deurpost en gieten.

Stel de snijdiepte op ondersnijding zaag om de hoogte van het laminaat zijde van de deurstijl. Check en double-check deze meting.

Voor deze stap, draag een veiligheidsbril.

Begin met het snijden van het voorste gedeelte van elke zijde van het portaal. Controleer of de laminaatzijde lager is dan de tegel zijde. Dit zal helpen in het geval u uw cut overlappen een beetje-het zal niet ruïneren uw deurpost.

Reset de undercut zaag om de hoogte meting van de tegel kant. Snijd de zijkant van elke zijde van het centrum tot aan de deur trim.

Zodra je deze stap hebt voltooid, kunt u uw vloer af te maken.