creatieve gerechten scherm is de enige manier om te overleven dankzegging

DIY Treat Stands

Small Bites

Turn, Turn, Turn

Survival Skills

Bedreven in het re-purposing meubilair, de bouw van haar eigen, of betaalbaar verfraaiing van gebruikte meubelen, KC Morgan is een professionele freelance schrijver, met artikelen en blog posts die op tientallen sites.

In plaats van alleen het krijgen van afgelopen Thanksgiving dit jaar, wat dacht je van een poging om uit te blinken in de vakantie? Leer hoe je al het eten er even uit waar het aantrekkelijke en toegankelijke … en niet de overname van de hele keuken.

Cupcakes? Pies? Snoepjes en kleine eetwaren? Deze dingen hebben een manier van het nemen van meer dan teller ruimte en maakt het onmogelijk om aan de rest van het eten. Maak je eigen feest staat dit jaar, en alles op het menu zal het makkelijker te bereiken zijn.

Zoek een aantal betaalbare platen bij een korting of tweedehands winkel. Kijk naar iets licht en niet-metalen – plastic borden zijn ideaal. Ga naar een dollar winkel om glas kandelaars te vinden. Met deze materialen en goede ambachtelijke lijm, kunt u een geweldige traktatie scherm te creëren.

Breng lijm aan de onderzijde van de kleinste plaat bij het centrum en de top van de eerste kaarshouder. Breng ze samen. Herhaal dit proces om de borden en kandelaars stapelen en het creëren van een eenvoudige stand. Maak enkele tiers of multi-tiered ontwerpen. Met multi-tiered ontwerpen, is het mogelijk om traktaties omhoog te stapelen – en dat scheelt op de teller en tafel ruimte.

Verheffen eten is een geweldige manier om deze weer te geven. Het eten is mooier en gemakkelijker om toegang te krijgen. Maar grote taart en te behandelen stands kan de ruimte in beslag nemen, ook. Maak je eigen kleine stands met behulp van schotels en wijnglazen.

Run lijm over de bodem van het glas, en op de bodem van de schotel tegen de lijmlijn. Deze kleine stands zijn perfect voor boter en specerijen, maar ze zijn ook een leuke manier om cupcakes en Thanksgiving decor rond serveren gebieden weer te geven.

Hier is het probleem met Thanksgiving voedsel: platen zijn rond. Als u een buffet tafel of een teller tegen een muur hebt, hebben de gasten slechts 180 graden toegang tot voedsel dat op iets wordt geplaatst met 360 graden hoeken. De oplossing? Build platen die draaien.

Je gaat om houten blokken, lange bouten, moeren en ringen nodig hebben. Dit is een zeer eenvoudige doe, al zal je nodig hebt om te assembleren vele kleine materialen om het af te trekken. Snijd twee cirkels van 1/2-inch multiplex met behulp van een decoupeerzaag. Stapel ze elkaar en boor een lange bout door het midden.

Plaats twee ringen op de schroef. Voeg noten aan te houden op zijn plaats, je zult een wasmachine aan de top wilt, zodat deze gelijk tegen de houten cirkels, maar niet strak. De cirkels moeten nog ruimte te draaien, dit is belangrijk. De andere noten zal zijn aan de onderkant, waar u de bout zult plaatsen van binnen de houten blok. U wilt minstens 1 inch van de scheiding tussen de twee moeren.

Wanneer u uw dienblad lijm naar de top van de cirkels, zal uw gerecht draaien. Dit zorgt ervoor dat gasten toegang tot het voedsel uit alle hoeken.

Thanksgiving eten is iets om van te genieten, maar je bent niet van plan om te genieten van het zien van uw gasten te bereiken en stam. Zoek naar manieren om het te stapelen, om het toegankelijker te maken en om het er mooi op de tafel. Hoe beter je bent op de weergave van het voedsel, hoe beter ze zullen eten. Je heb net Thanksgiving.