creatief hergebruik van 7 industriële producten

Loft Apartments

Hergebruik van Kasten in Huizen

Geef aan Habitat for Humanity

Hergebruik van Bricks Voor Walkways

Build Greenhouse Vanaf Windows

Hergebruik Metal Zoals Siding

Hergebruik Loading Dock Kussens Rond huis

Creatief hergebruik van vele industriële producten zal helpen om de stortplaatsen van het zijn overvolle te houden, en zal u geld besparen op de lange termijn. Veel van de voorwerpen die bij industriële toepassingen kunnen worden gebruikt in andere gebieden, dezelfde activiteit, of andere stukken. Hier zijn een paar van de manieren waarop u kunt creatief hergebruik industriële producten.

Misschien wel de grootste en meest voorkomende manier voor een creatief hergebruik van industriële artikel is met het gebouw zelf. Veel industriële gebouwen, magazijnen en productie gebouwen worden omgevormd tot lofts. Deze zijn zeer populair in de gebieden waar de gebouwen vrijgekomen gezeten voor vele jaren. In feite, worden nieuwe gemeenschappen is gevormd uit deze gebouwen houden nieuwbouw beneden en behoud land en hulpbronnen.

Elk type industriële omgeving zal een grote hoeveelheid kasten hebben. Deze items kunnen worden gebruikt in verschillende toepassingen, maar vooral in huizen in plaats van wordt vernietigd. Creatief hergebruik van de kasten is ook te vinden in kwekerijen als planter banken, of zelfs op vrachtwagens om gereedschap en andere benodigdheden te houden.

Een non-profit organisatie, Habitat for Humanity biedt gratis huizen voor mensen die zich niet kunnen veroorloven. Hergebruik van de items uit de industriële instellingen helpt om de investeringen in het huis tot een minimum beperken. Kasten, deuren, verlichting, ramen, vloeren, en zelfs metalen wand studs kunnen allemaal worden gebruikt in de bouw van een nieuw huis.

Bij een industrieel gebouw wordt afgebroken, er gaat een grote hoeveelheid stenen zijn. Het hebben ze verpletterd in kleinere stukken biedt een geweldige afdekmateriaal voor kleine loopbruggen en patio’s. In plaats van het kopen van zand of steenslag, gewoon gebruik maken van de gemalen baksteen in plaats daarvan.

Industrieel ramen zijn zwaar en hebben dikke lagen glas. In de meeste gevallen ze bevatten ook metalen onderdelen in de ramen om deze te versterken en zelfs fungeren als een alarm. Afstoten van deze vensters is moeilijk en duur. Een eenvoudig hergebruikt van deze vensters is hergebruiken als kas. Bouwen een muur geheel uit de ramen, of als je genoeg, een aantal muren.

Het bouwen van een nieuwe schuur of bijgebouw? Gebruik de metalen gevonden in industriële omgevingen als de gevelbeplating voor de nieuwbouw. Het metaal is meestal in grote platen en kan naar beneden worden gesneden in gevelbeplating stroken of intact bewaard voor het afdekken van een groter gebied.

Loading docks hebben die enorme kussens op de rond de laadruimte van de vrachtwagen en het gebouw te beschermen tegen schade. U kunt deze opvulling hergebruiken in verschillende gebieden rond uw eigen huis. Plaats ze in de garage in de voorkant van waar u uw auto parkeren in het geval u trek te ver. Stel ze rond een trampoline in het geval iemand valt uit de zijkant. Langs de rand van een hoek of een keermuur op het gazon gereedschappen, tractoren en zelfs mensen te beschermen tegen het lopen in hen.