closed-cut dak dal grind reparatie: fouten te vermijden

Stop Spijkeren Voordat U bereikt het Center

Bescherm de Bottom Gordelroos

Solliciteer Cement To Top Layer

Wanneer je doet elke dak dal reparatie zult u willen ervoor zorgen dat u kijken uit voor elke voorkomende fouten die gemaakt kunnen worden. Hier zijn een paar om te voorkomen dat bij het repareren van closed-cut dak vallei gordelroos.

Veel mensen vergeten dat ze tot nagel in een patroon en ze houden spijkeren over zonder te stoppen in het centrum. Wat je moet doen is het dak de ene kant van de vallei en dan stoppen spijkeren ongeveer 6 inch of zo van het centrum. Begin dan aan de andere kant en terug te komen in.

Wanneer u het snijden van de bovenste laag van gordelroos met een haak mes zult u willen ervoor zorgen dat je niet snijden door naar de volgende laag. U kunt dit doen door te glijden een metalen plaat onder de laag die u snijden.

Veel mensen de twee lagen van cement toe te passen op de achterkant van de shingles maar ze vergeten dat, toplaag moet worden gecementeerd elkaar. U moet cement toe te passen tussen de shingles op de bovenste laag om ze correct te bevestigen.

Naar aanleiding van deze tips zullen u helpen om veelgemaakte fouten te voorkomen en te helpen uw project soepel te laten verlopen.