beton sealer ingrediënten die veilig voor kinderen en huisdieren zijn

Non VOC Chemicals

Wax Based Sealant

Met behulp van een goede betonnen sealer zal helpen om vocht uit sijpelen in het beton en de vorming van scheuren. Sealers beton kan worden gebruikt voor opritten, muren, kelders, en zelfs beton patio. Het vormt een waterdichte barrière als het doordringt in het poreuze materiaal. Concrete sealer is bekend zeer giftig voor huisdieren en kinderen, niet consumeert te zijn, maar van de dampen en door absorptie in de huid. Hier zijn een paar ingrediënten die je moet zoeken om te laten zien een betonnen sealer veilig is.

Vluchtige organische stoffen, of VOS, die zijn opgenomen in veel zeehondenjagers zijn de chemicaliën die worden verspreid in de lucht. Ze zijn ook opgenomen door de huid. Wanneer een dier slaapt op een oppervlak met VOC’s in het, kan ze ziek worden. Ook een baby kruipen op een oppervlak met deze verbindingen kunnen ook worden beïnvloed door hen.

Een afdichtmiddel dat is gebaseerd op een was niet schadelijk voor zowel huisdieren of kinderen. Veel van deze wasbasis verbindingen zijn afgeleid van natuurlijke ingrediënten en geen van zoals formaldehyde of ammoniak schadelijke VOC bevatten. Kijk naar de ingrediënten van het beton sealer te bepalen of het was gebaseerd of niet.