aarde beschutte woningen voordelen, nadelen, en mythen

Debunking Gemeenschappelijke Mythen

De Basic Building Process

-Earth Beschutte Voordelen Thuis

Aarde Beschut Huis Nadelen

onderwerpen

Alden Smith is een bekroonde auteur, en levert regelmatig bijdragen aan deze website. Met een schat aan kennis te delen van zijn 50 jaar carrière als schrijver, werkt hij aan uiteenlopende onderwerpen, zoals huis reparatie, gezond leven, auto’s, personal finance, en koken.

Bij het reizen op het platteland, kunt u vreemd uitziende huizen die lijken bijna onder de grond worden gebouwd zien. Het is ook mogelijk dat je kon zien dat de eigenaar het maaien van het dak in de zomer. Hoewel ze zijn vrij zeldzaam, aarde-beschutte huizen, of aarde woningen, zijn energiezuinig en milieuvriendelijk. Lees meer over een aantal van debunked mythes deze home’s, voordelen en nadelen voordat je koopt of bouw je eigen.

Sommige mensen geloven dat een aarde-beschutte huis is donker en claustrofobisch, omdat ze zijn gelegen in de aarde. Dit is niet waar. Omdat ze zijn ontworpen met ramen op het zuiden, en de verschillende soorten bouw hebben ofwel dakramen of een koepelvormige plafond dat is co-lineair is, krijgen ze veel licht.

Een andere mythe is dat ze vochtig, als een grot. Een goede ventilatie, waterdicht maken, drainage, en een koepel plafond zijn belangrijke factoren in het houden van deze huizen schoon en droog.

Sommige mensen denken dat-earth beschutte huizen zijn altijd koud. Echter, de aarde gebruikt in de bouw geeft deze woningen een gemiddelde temperatuur van 55-60 ° C het hele jaar door, zonder verwarming of airconditioning. Daarom zijn deze woningen hebben de neiging om in de buurt van de gemiddelde jaarlijkse temperatuur in het gebied.

Home insectenplagen niet langer een probleem in een aarde-beschutte huis dan in een reguliere. Insecten die wroeten in de grond, zoals termieten, voeden met cellulose en houtproducten. De buitenkant van een aarde huis is meestal beton, dus dit probleem wordt geëlimineerd.

-Aarde beschutte woningen kan gemakkelijk op te bouwen zijn. Ten eerste moet een plaats worden geselecteerd en vervolgens uitgegraven niveau. Vervolgens worden concrete vormen gebouwd, en na, sanitair en elektrische bedrading wordt ruw in en geïnspecteerd. Daarna wordt een betonnen omhulsel gegoten. Vervolgens wordt de plaats geïmpregneerd en opgevuld om het huis te begraven.

Er zijn tal van voordelen voor het hebben van een aarde-beschutte woning. Ze hebben grote structurele sterkte, waardoor ze meestal veilig van orkanen en schadelijke hagel, kunt u parkeren op het dak, het opslaan van een parkeerplaats, en je kon energie fiscale besparingen en incentives te ontvangen.

Bovendien zijn deze woningen zijn vaak veiliger vanwege de manier waarop ze zijn gebouwd. Er is niets boven de grond te worden beschadigd stormen zoals orkanen, tornado’s en hagel. Ze zijn ook veilig tijdens aardbevingen. Dit is van bijzonder belang voor mensen op de San Andreas schuld omdat het verder in de bodem een ​​structuur, hoe minder de amplitude trillingen. Het huis kan niet schudden van de structuur zoals het zou op een enkel fundament.

De initiële kosten van de bouw kan 20 procent hoger dan een huis gebouwd van traditionele materialen. Ook veel van de zorgvuldige planning gaat in het opbouwen van een van deze huizen om ervoor te zorgen dat het goed is waterdicht.

Hoewel sommige huiseigenaren bij het kopen van een aarde-beschutte huis zou springen, kunnen deze soorten kopers moeilijk te vinden zijn. Eén van deze woningen kan een moeilijk te verkopen zijn, en het kan een tijdje duren om de juiste persoon te vinden. Echter, door te kiezen voor een stijl van de aarde huis dat past bij de omgeving, zal je een grotere kans op het vinden van de juiste koper.

Alden Smith is een award-winnende auteur en regelmatige bijdrage aan deze website. Hij schrijft over uiteenlopende onderwerpen en blinkt uit in onderzoek.