reinigen van een verwarming vent

Stap 1 – Draai de Rooster

Stap 2 – Stofzuig de Vent

Stap 3 – Scrub de Vent

Als u een verwarming vent die in de noodzaak van een goede schoonmaak, kan je je afvragen hoe om te gaan over het beheren van het. Als dat zo is, lees dan verder om de basisprincipes van het schoonmaken van een verwarming vent te leren.

Alvorens over te gaan tot uw verwarming vent schoonmaken, op een ademhalingsbeschermingsmasker, zoals openingen neiging nogal stoffig te zijn. Vervolgens met een schroevendraaier voorzichtig los te maken rooster van de vent is.

Na het verwijderen van uw vent cover, gebruik dan een Dustbuster om vuil of puin gevonden in de opening te verwijderen. Als u geen toegang tot een Dustbuster hebben, veel stofzuigers bevatten speciale toestellen voor kleine gebieden.

Nu de vent is grondig gestofzuigd, gebruik dan een spons of washandje om krachtig vegen het af met warm water. Als de vent is bijzonder smerig, kunt u het water te combineren met een milde zeep. Gebruik vervolgens een vochtige spons of washandje om het rooster te reinigen. Na het gebruik van een droge doek om zowel de ontluchting en het rooster drogen, gebruik je schroevendraaier om de laatste weer vast. Als het rooster is bijzonder vuil is, kunt u overwegen vervangen.