kosteneffectieve hardhouten vloeren

Elk type van hardhouten vloeren is kosteneffectief op de lange termijn. “Economical” misschien niet de eerste adjectief voor de geest om te komen voor vloerbedekking die gemiddeld tussen de $ 8 en $ 12 per vierkante voet te installeren, maar de toegevoegde waarde van het huis en duurzaamheid maakt zelfs dure hardhouten vloeren een economische keuze gedurende de levensduur van een woning ., de toegevoegde waarde; een mooie hardhouten vloer waarde kan toevoegen aan een woning. Als een home improvement, hardhouten vloeren terug te verdienen ongeveer de helft van de kosten. Besteden $ 10.000 tot hardhouten vloeren in uw huis te zetten, en verwachten ongeveer $ 5000 verhoging van de geschatte of taxatiewaarde;. In een peiling van de Nationale Parket Association bleek 58% van de makelaars zei dat huizen met houten vloeren bracht hogere prijzen dan woningen zonder, en driekwart van makelaars zei huizen met houten vloeren sneller verkocht;. langere levensduur, want, hardhouten vloeren goed verzorgd overleeft tapijt of vinyl vloerbedekking en kan worden beschouwd als een eenmalige kosten. Minder frequente vervanging bespaart geld over de levensduur van de vloer. Zolang aandacht wordt besteed om ervoor te zorgen dat het hout niet wordt blootgesteld aan pools van vocht en vuil dat de finish zou scuff wordt tot een minimum beperkt, kan hardhouten vloeren, zolang het huis ze in meegaan;. Tapijt kleuren en vinyl patronen te gaan in en uit de mode. Hardhouten vloeren zijn klassieker. In tegenstelling tot shag tapijt, resist hardhouten vloeren kijken gedateerd bij het inrichten van mode veranderen. Goedkoper te reinigen; Routine schoonmaken van hardhouten vloeren vereist slechts een bezem of stof mop, in plaats van een dure vacuĆ¼m. Wanneer een grondig wassen noodzakelijk is, houten vloeren vereisen slechts een nauwelijks vochtige dweil of een fles houten vloer schoner. Zeg maar dag tegen de kosten en de moeite van het tapijt schoonmaakmiddelen of tapijt wassen;. Zuinig hardhouten vloeren, hardhouten vloeren algehele zuinig zijn op de lange termijn, maar op de korte termijn dat ze vrij duur kunnen zijn. Als het gaat om de oppervlakte je loopt en spelen op elke dag, meer te betalen voor kwaliteit kan kosteneffectief zijn;. Engineered hardhouten vloeren is minder duur dan planken en minder gevoelig voor kromtrekken. Gemanipuleerde hardhout van 04:57 lagen goedkopere houtsoorten elkaar gelamineerde zoals triplex, met een fineerlaag van aantrekkelijke hout geplaatst. Lamineren lagen bestrijdt samen het kromtrekken dat plankenvloeren teisteren wanneer ze worden blootgesteld aan vocht;. Engineered hardhout moet niet worden verward met laminaatvloer, die het uiterlijk van hardhout tegen een fractie van de prijs kan geven. Laminaatvloer is niet zo duurzaam als plank of aangelegde hardhout en kan nog moeilijk te herstellen als ze beschadigd zijn. Echter, mensen op zoek naar een kosteneffectieve manier om de look van hardhout te krijgen op een begroting kan willen laminaatvloer overwegen, ook.