bedekken faux baksteen

Stap 1: Clean Faux Brick

Stap 2: Bereid Plaster

Stap 3: Het aanbrengen van de pleister

Stap 4: Layer 2 en verder

Stap 5: Primer en Top Layer

Faux baksteen is een goedkoop alternatief voor de normale echte bakstenen. Imitatie baksteen is opgebouwd uit goedkope materialen, zoals plastic en zijn ook bedoeld om gemakkelijk installatie wanden, in vergelijking met conventionele baksteen. Maar goedkoop is duur, dus het spreekwoord zegt. Wanneer je eindelijk genoeg van de synthetische stenen, en willen echt iets te doen, kunt u deze niet verwijderen zonder mogelijk blijvende schade aan de muur veroorzaken. Het alternatief is om ze te bedekken met gips en dus ze te verbergen uit het zicht. Hier is een eenvoudige handleiding over hoe je faux baksteen te dekken.

Gebruik een vochtige doek voor het schoonmaken van de faux bakstenen. Zorg ervoor dat ze droog zijn, voordat u uw pleister te leggen.

Meng het gips met water, volgens de richting van de fabrikant. Genereer een oplossing van geschikte viscositeit, door het toevoegen van water aan het gips in een emmer, en roeren grondig.

Breng de eerste laag over het gehele oppervlak van imitatie stenen. Zorg ervoor dat de verdiepte gebieden goed te vullen, en niet stoppen totdat het is gepleisterd in geheel.

Breng een tweede laag aan het oppervlak, en zijn grondig over. Wanneer u klaar bent, voeg een andere laag, en ga verder tot je tevreden bent dat de faux baksteen volledig bedekt zijn. Laat de set-up droog ‘s nachts. De volgende dag, controleer dan de pleister om ervoor te zorgen dat het droog is. Nu zand het oppervlak tot een gladde afwerking.

Prime het gips muur, en breng een laag verf in uw keuze van kleur. Nu kun je een stapje terug en bewonder uw werk, en niemand zal weten dat uw muur was bedekt met faux baksteen.