zorgen voor een gemakkelijke betonnen plantenbak met shapecrete

1. Plan uw project

2. Mix It Up!

3. Maak je meesterwerk

4. Let It Cure

5. Haal uit Mold

onderwerpen

ShapeCrete werkbaar is voor ongeveer 30 tot 60 minuten nadat u water toe te voegen, dus het is belangrijk om alles klaar te gaan voordat je mix te hebben. Om een ​​gemakkelijke planter maken, hebben we gebruik gemaakt van een oude plastic container die doorgaans wordt gebruikt voor het opslaan van voedsel. We wilden een kleine plantenbak voor gebruik binnenshuis, maar je kunt het zo groot als je wilt.

Om een ​​persoonlijk tintje toe te voegen, verzamelden we wat plastic blaadjes en bloemen die de ShapeCrete een indruk zou krijgen van. Je kan ofwel gelden de ShapeCrete aan de binnen- of buitenkant van de container, zal hoe dan ook prima werken. We wilden de bladeren en bloemen echt geperst in er dus we besloten om onze plantenbak te bouwen aan de binnenzijde van de plastic container te krijgen. We gebruikten dubbelzijdige tape om de items te bevestigen aan de binnenzijde van de plastic container en een mooi ontwerp.

Doe je oogbescherming, masker en handschoenen. ShapeCrete is een poeder dat moet worden gemengd met water. Net als beton, wil je niet in te ademen enige of krijgen in je ogen als je giet het poeder. Afhankelijk van de gewenste consistentie, de verhouding van poeder aan water verschilt. We wilden een kneedbare klei-achtige consistentie, zodat we gemengd 4 delen Shapecrete op 1 deel water. Als u wilt om het te gieten in een mal, gebruik dan 3 delen ShapeCrete op 1 deel water.

Het is belangrijk om langzaam te mengen samen om het glad. Voeg de helft van het water naar de emmer en langzaam toe te voegen in de Shapecrete poeder, mengen goed met uw roeren stok als je gaat. Als het begint steeds clumpy, voeg meer water als nodig is. Het eindresultaat moet gemakkelijk worden opgerold in een bal met je handen, maar zal instorten als je het schudden.

Neem kleine porties van het mengsel en ShapeCrete beginnen langs de bodem van de kunststoffen container. Strijk het er voorzichtig en onderhouden van een nog diepte. De dunste je moet streven naar is ¼ “, anders zul je nodig hebt om het te versterken.

Na de bodem goed uitziet, opbouw van de zijkanten. We vonden het was het makkelijkst om ruwweg plat in onze handen eerste en smoosh het in de zijkanten, het mengen van de bodem met de rest. Werk je kanten over de rand van de container en onderhouden van een gelijkmatige dikte over de gehele. Nadat alles is bedekt, gebruikt de goot of een ander vlak hulpmiddel om glad uit de top, het creëren van mooie randen.

Een planter heeft drainage gaten, dus nu zou een goed moment om een ​​vinger of object om een ​​gat te prikken in de bodem van het mengsel. Als je iets dat schoner uitziet wilt, kunt u een gat te boren na zijn genezen en verwijderd uit de container.

Uw plantenbak moet zitten gedurende ten minste 24 uur om uit te harden en te versterken. Dek het losjes af met een plastic hoes wat vocht in te houden. We gebruikten de keuken plasticfolie en stopte het eronder. Dit is een goed moment om alles wat je gebruikt schoon te maken. Water en agitatie zijn alles wat nodig is om het te krijgen uit je emmer en gereedschappen.

Na 24 uur voorbij zijn, kunt u de plastic container te buigen om het uit te knallen of het zachtjes tikken met een hamer. Onze decoratieve voorwerpen kwamen meestal gemakkelijk af. We hadden een paar kleine stukjes die vast waren, maar een goede poetsen vrijgegeven hen. Als je niet zet een drainage gat in eerdere, moet u een boor gebruiken om een ​​of meer in het nu te zetten. De plantenbak is nu klaar voor gebruik en zal haar volle kracht te bereiken in 28 dagen.