sluit een plat dak naar een hip dak

Stap 1 – Plan en het verkrijgen van Materialen

Stap 2 – Bepaal Attachment Point

Stap 3 – Bouw Frame

Stap 4 – Cover Frame

Stap 5 – Finish Roof

Een plat dak is een goedkope en makkelijk te framing oplossingen vaak gebruikt voor utilitaire structuren zoals patio’s, carports, garages en schuren te bouwen. Een schilddak, anderzijds, nog ingewikkelder dan de conventionele puntdak met een enkele piek. Een hip dak is voorzien van een veelhoekige koning bord met dakdelen aflopend tot aan de fascia aan alle kanten. Er is geen gevel die opbouw. De architectonische effect verhoogt de waargenomen gewicht van het dak. Gables kan gebruikt worden rond dakkapellen en foyers die gebieden te markeren. Schilddak daken moeten vaak op maat worden gebouwd op de site. Echter, het verbinden van de platte dak van een kleine toevoeging is niet zo ingewikkeld.

Teken een blauwdruk van de voorgestelde dak verbinding. Bereken uw materiaal eisen in vierkante voet van de dakbedekking en lineaire voeten van framing materialen. Kies een dag met eerlijke, droog weer aan het werk.

De hoogte van het platte dak Daarnaast zal de manier waarop je het te hechten aan de heup dak te bepalen. Het is het makkelijkst om het platte dak onder de fascia van de heup dak, weg schuin van de bestaande structuur te bevestigen. Indien nodig kunt u het platte dak te bevestigen op het niveau van de fascia, maar je moet een drainage goot toe te voegen.

Hechten grootboek boards om de balken op de plaats van de kruising als u verbinding maakt het platte dak onder de heup dak fascia. Zo niet, verwijder de koof en fascia vanuit de heup dak aan die kant. Bind balk headers de toevoeging aan de bestaande muren top platen, waardoor een trog aan de goot doorlopen later. Plaats dakbalken 16 inch aan de overkant van de overspanning van de toevoeging.

Schroef multiplex dek boven de dakbalken langs het platte dak toevoeging. Vervolgens bedekken alles met polyethyleen vellen of een andere vorm van dampscherm. Installeer het dak drain. Plaatselijke bouwvoorschriften regelen eisen dakafvoeren afhankelijk van het kwadraat dak van de toevoeging en de afstand tot de bestaande structuur.

Bouw een borstwering aan het eind van het platte dak. Installeer hardschuim isolatie over het dakoppervlak. Snijd deze in dunne reepjes en zet deze diagonaal over de hoeken onder de borstwering. Leg de dakbedekking over het oppervlak van het platte dak. Rol het op en over de borstwering. Gebruik plaatmetaal omgaan gebogen over het oppervlak van de borstwering het membraan op zijn plaats. Slant het omgaan iets naar binnen, zodat het regenwater het riool op het dak membraan. Beëindig de installatie van de goot-systeem op dit punt. Sluit elk kruispunt en naad met metalen knipperen en het dak kit.