reinigen van marmer, keramische tegels en leisteen vloeren

Keramische tegels en Slate

Een goede verzorging van uw vloer voorkomt schade, verlengt de levensduur en houdt het nieuwe op zoek naar jaren. Hoe weet u goed voor uw vloer schelen?

Als u genieten van gaat op blote voeten of zelfs als je dat niet doet, schop je schoenen uit bij de deur. Waarom je schoenen te verwijderen? Als je een ruwe raad die moet effenen je pak een vel schuurpapier voor de baan. Raden wat er aan de onderkant van je schoenen? Zand en vuil slijpen weg op het oppervlak van uw vloer veroorzaken van een vroege dood.

Een nadere blik op de bodem van die schoenen en je zult olie, vuil en hemel vinden alleen weet hoeveel stukjes overgebleven hond deposito’s. Geen wonder waarom uw vloeren koppig weigeren schoon te komen. Niet dragen slippers of sokken binnen. De olie uit de bodem van je voeten vervuilt ook de oppervlakte.

marmeren vloeren

Gebruik alleen warm water op marmeren vloeren. Het milde zuur in azijn schadevergoeding marmeren oppervlakken. Nogmaals, uitwringen al het overtollige vocht uit een handdoek en vochtige dweil. Onmiddellijk te volgen met een droge handdoek. Altijd droog marmeren vloeren, ze gemakkelijk ter plaatse.

Clean tegel en leisteen met alleen warm water. Preventie wordt van essentieel belang met deze vloeren. Regelmatig een kit gevonden in tegel winkels om leisteen, tegels en in het bijzonder de specie. Clean morsen onmiddellijk op.

Het schoonmaken van vlekken uit grout kan je geduld te testen. De poreuze aard van grout betekent vloeibare reinigingsmiddelen sijpelen dwars doorheen. Eerst grondig spuit een 50/50 oplossing van waterstofperoxide en water direct ter plaatse. Laat dat op 15 minuten en herhaal. Doe dit mengsel op gekleurde specie niet gebruiken. Peroxide bleekmiddel, veilig, maar toch bleekmiddel. Het verwijdert de kleur van gekleurd grout.

Als de vlek weigert te verroeren, genieten van een heavy-duty papieren handdoek met rechte peroxide leggen de handdoek op de top van de vlek. Bedek de handdoek met plasticfolie om te voorkomen dat de peroxide van snel uitdrogen. De handdoek houdt het peroxide op het oppervlak waardoor het tijd om de vlek te ontbinden. Als dat niet werkt, meng een pasta van rechte peroxide en zuiveringszout. Laat de borrelende te laten verdwijnen. Breng aan op de vlek en laat het in te stellen. Re-nevel met peroxide als het uitdroogt.

Scheerschuim gespoten op vlekken doet ook een goede baan ze te verwijderen. Als je voeg is gekleurd testen op een onopvallende plek eerste. Tegel winkels voeren nu een schonere stok, die krijt lijkt. Het is veilig te gebruiken op gekleurde grout en doet wonderen. Nadat u de vlekken van de specie te verwijderen, verzegelen.