kroonlijst en kasten: een gids

Kroonlijst zorgt voor een decoratief element om een ​​kamer. Het is te vinden in de slaapkamers en formele eetzalen binnen een huis. Het toevoegen van kroonlijst tot keuken kasten is een manier om de waarde van uw huis te verhogen en de look en esthetische aantrekkingskracht voor u en uw gasten;. Het toevoegen van Crown Molding Kitchen Cabinetry; Een spijker strip, dat is een kleine strook van hout, moet worden genageld aan de bovenkant van de behuizing met ofwel een hamer een nagels afwerking of een nagelpistool. De strip zal zijn wat het vormen zal rusten tegen en worden genageld aan met het oog op de afwerking van de kasten te beschermen;. Meet en snijd stroken kroon vormen om te passen op de kast. De hoekstukken worden verbonden met een 45 graden hoeken om de verschijning van een naadloos stuk molding creëren. De tacker kan worden gebruikt om de kroon vormen hechten;. Beëindig de Molding; Gebruik nagels afwerking aan de vormen en een kit om nagel gaten te dekken hechten. U kunt zand de stopverf en verf het gieten om welke kleur of vlekken die u wenst. De installatie van de kroon vormen zal het uiterlijk van uw kasten en uw keuken te transformeren.