het ontwikkelen van een ijsvrij systeem voor uw oprit

Stap 1 – Het scheppen van

Stap 2 – Het gebruik van Ice-Melt Products

Stap 3 – Het gebruik van het Zand

Stap 4 – Het gebruik van zout en Hot Water

Stap 5 – Met behulp van pekeloplossing

Het hebben van een geschikte ijsvrij systeem in de plaats voor uw oprit is belangrijk. Het zal niet alleen vermindering van de noodzaak voor de tijdrovende taak van sneeuwschuiven weg van de oprit, maar zal ook helpen om uw oprit te behouden. Het ijs dat zich ontwikkelt onder de laag sneeuw is niet alleen moeilijker te verwijderen, maar ook een bedreiging voor uw oprit. Zal het materiaal van de oprit schadelijke invloeden en barsten, als gevolg van het ontdooien en bevriezen werking van het water. Hoe meer het wordt toegelaten op de oprit te blijven, hoe gevaarlijker het zal zijn. Vandaar dat, als je de tijd nemen om een ​​effectief ijsvrij systeem te ontwikkelen voor uw oprit, wordt u profiteren op verschillende manieren. Laten we bespreken een aantal fundamentele manieren om dit te bereiken.

De meest voorkomende ding om te doen als het gaat om het wegwerken van sneeuw van uw oprit, is om het schop weg. Echter, dragen sommige dingen in het achterhoofd. In de eerste plaats proberen om zo snel mogelijk te handelen, om te voorkomen dat de sneeuw en ijs op de oprit voor te veel tijd. Je moet voorkomen dat het rijden door het besneeuwde oprit, om te voorkomen dat de sneeuw naar beneden te drukken in het oppervlak. Het is van vitaal belang om een ​​geschikte schop te gebruiken. Gebruik een sterk sneeuwschop die u zal toelaten om gemakkelijk te breken grote stukken. Dan, wanneer je begint te schrapen de sneeuw weg met de schop, je moet voorzichtig zijn om sterke slagen te maken zijn, maar die niet eindigen chippen de oprit.

Er zijn verschillende soorten ijs smelt producten op de markt. Zoals de naam impliceert, deze producten werken door het ijs smelt. Probeer om ijs smelt producten die milieuvriendelijk zijn te gebruiken. Tevens moet u, om ijs smelten producten te gebruiken met de nodige voorzichtigheid. Zodra de sneeuw smelt, zal plassen blijven. Je moet ervoor zorgen dat u deze plassen verwijderen zodra mogelijk, want als er vertrokken ze zullen eindigen met schade aan de oprit toch.

Een goede optie om de-ijs van uw oprit is om zand te gebruiken. Gewoon verstrooien veel zand op het ijs. Het zand, zodra het begint opwarmen, zal de hogere temperatuur zijn weg effectiever smelten in het ijs eronder. Dientengevolge, begint weg te smelten. Deze methode is het meest geschikt als er lange perioden van zon tot uw beschikking.

Een andere optie is het gebruiken zout. Gewoon mix een kopje keukenzout in een container gevuld met ongeveer 2 kopjes zeer warm water. Dan beginnen te gieten op het ijs. Het mengsel zal het ijs smelten en maakt het veel gemakkelijker voor u om zich te ontdoen van te krijgen. Herhaal deze procedure beetje bij beetje tot je de hoeveelheid ijs te verminderen.

Een innovatieve methode is een systeem dat bestaat uit een aantal panelen langs de oprit te stellen. Deze worden geplaatst op regelmatige intervallen, en in hoofdzaak uit een pomp en een spuitmond. De panelen worden verbonden met een tank vol met pekel, via een eenvoudig sanitair netwerk. Een oplossing van pekel wordt vervolgens gedistribueerd door het systeem en uitgeworpen door de mondstukken in de panelen op het ijs. De pekel is zeer effectief in smeltende sneeuw en ijs van uw oprit.