het creëren van een terrazo look met beton werkbladen

U kunt aankleden van uw betonnen aanrechtbladen door toevoeging van een terrazzo uitstraling. Terrazzo verwijst naar een proces van het toevoegen van stukjes glas en ander materiaal om beton te geven een faux marmeren uitstraling. Met behulp van een terrazzo afwerking geeft uw gewone betonplaat een ander design look en kleedt omhoog uw keuken;. Kies additief materiaal, Zoals u het betonmengsel te maken voor uw betonplaat, kiest de materialen die u gaat in uw terrazzo ontwerp. Gebroken gepolijst glas, aardewerk stukken, stenen en edele metalen zijn enkele van de onderdelen die kunnen worden gebruikt,. Omdat het glas de neiging te klonteren en stijgen naar de top van het cement, gebruik een wateroplosbare lijm in het cementmengsel het glas gelijkmatig verdeeld te houden. Houd uw hand niet lopen door de cement als je wacht tot het mengsel te harden. Je zult je hand gesneden en letsel veroorzaken. Wanneer het beton is uitgehard, zul je in staat zijn om de plaat af te maken en maken het glad,. Beëindig de Concrete, wanneer het beton kuren, slijpen de bovenkant van de teller met een schuursponsje. Dit onthult de glazen ander materiaal dat werd toegevoegd. U kunt beoordelen hoeveel behoeften weg te worden geslepen om uw persoonlijke terrazzo look te bereiken. Gewoon poetsen en sluit de betonplaat en het is klaar voor de installatie.