gipsplaten knockdown textuur technieken

Soorten Benodigd gereedschap

Spuit de Compound

Gipsplaten knockdown verwijst naar een soort van textuur techniek die wordt gebruikt op gipsplaten. Texturing wordt aangebracht op muren te complimenteren en de inrichting van de kamer. Het wordt een geweldige manier om stijl en een beetje pit toe te voegen.

Met het oog op een grote knock-down afwerking te krijgen, moet u gipsplaat joint compound te gebruiken. U neemt de joint compound en zet het in een gebed verf. Je zal uiteindelijk het sproeien van de joint compound over het oppervlak van de muur. Als je de verbinding spuiten, wil je massa’s van de compound te verlaten in verschillende plekken langs het oppervlak van de muur. Zodra u de verbinding over de muur hebben bespoten, zul je laat het licht te stellen. Dan, het nemen van uw troffel, zul je knock down de toppen van de bosjes. Wat gebeurt er? Door het neerhalen van de bosjes, vindt u een ruw en zeer oneffen oppervlak te creëren.

Bereid de Surface

Deze techniek is een van de messiest soorten technieken die u kunt gebruiken om uw muren textuur. Zorg ervoor dat je genoeg druppel doeken en dekzeilen om al uw meubels en vloeren oppervlakken te dekken. Gaan de extra mijl en plak de drop doek om de rand van uw plint.

Verdunnen van de Compound

De verbinding kan niet zonder meer worden toegepast op de wand zijn. Je moet dun genoeg zodat je het kan spuiten vlot. Dit betekent dat u wilt genoeg water om de verbinding mengsel toe te voegen, zodat het eindigt in een pannenkoek-achtige consistentie. Als de verbinding te dik is, zal deze niet correct spuiten uit het mondstuk. U zal worden overgelaten met een verstopte sproeikop die zullen moeten meerdere malen worden gereinigd.

Test, test en Test

Voordat u uw project te starten op de muur, neem een ​​stukje stuk metaal of sheetrock en het testen van de techniek. Zorg ervoor dat u vertrouwd bent met de techniek en de resultaten die u krijgt op uw testmateriaal voelen.

verschillende Sprays

Er zijn veel verschillende nozzles op de markt die je kunt kopen voor uw spuittoestel. Elk mondstuk zal u een ander sproeipatroon geven en daarom zal u helpen om een ​​andere textuur op uw muur te ontwikkelen. Probeer om te experimenteren met de verschillende mondstukken. U kunt de sproeiers te kopen voor deze techniek bij elke levering verf woonplaats of lokale huis verbetering centrum.

Handschoenen, respirator

Samen met uw andere voorzorgsmaatregelen, aankoop en een versnelling hoger schakelen in beschermende handschoenen en een gasmasker. Dit zal helpen voorkomen dat u van het inademen van de rook en de deeltjes die in de lucht zweven als u de verbinding op uw muur te spuiten.