gemakkelijk te programmeren een universele afstandsbediening ventilator aan het plafond

Het hebben van een universele ventilator aan het plafond afstandsbediening kunt u eenvoudig de controle van bepaalde snelheid uw plafond ventilator. Bovendien, het programmeren van de afstandsbediening om uw fan in staat stelt om uw eigen aangepaste instellingen te genieten en kost weinig moeite te volbrengen. Neem de volgende richtlijnen en informatie om een ​​ventilator aan het plafond afstandsbediening te programmeren,. Vind de Brand, Het merk van de ventilator aan het plafond en de afstandsbediening zijn belangrijk bij het bepalen hoe u uw afstandsbediening te programmeren. Zorg ervoor dat het merk van elk en de instructie boeken die samen kwam met hen te vinden. Mocht u de instructieboekjes kwijt bent, kunt u on-line en waarschijnlijk de frequentie-instellingen die nodig zijn voor elke vinden;. De plaats van de DIP-schakelaars; Aangezien alle ventilator aan het plafond / afstandsbedieningen worden ingesteld om te werken aan een specifieke frequentie, moet u de dip switches te vinden om de afstandsbediening te programmeren of wijzigen van de frequentie. Er wordt een schakelaar in de afstandsbediening en een op de ventilator eenheid. De schakelaar voor de ventilator kan meestal worden gevonden in de buurt van het motorhuis. Zorg ervoor dat de schakelaar op de afstandsbediening en de ventilator worden weergegeven hetzelfde nummer;. Lokaliseren Toegevoegd Receivers, Als je een ontvanger die werd toegevoegd op hebben, dan zul je moeten kijken naar de dip switch op die eenheid, en niet van de ventilator zelf . Met de add-on-ontvangers, kan het nodig zijn om de instellingen meerdere malen aan te passen voordat de afstandsbediening begint goed werkt.

Controleer de juiste functie

Als je uiteindelijk de juiste instellingen hebt gevonden, is het een goed idee om te zetten op en rond uw huis en zorg ervoor dat er niets anders werd ingeschakeld. Dit is een veel voorkomend probleem. Als je dezelfde frequentie onbewust te gebruiken op meer dan één elektronische post, dan zul je uiteindelijk het in- en uitschakelen van meerdere apparaten.