drain schoner en opener informatie

Verstopte afvoer Prevention

Plunger Gebruik

Grease Buildup Removal

Baking Soda en azijn Treatment

Zout en bicarbonaat Treatment

Mechanische Snake Gebruik

Er zijn veel dingen die een afvoer kan verstoppen, maar gelukkig zijn er vele manieren om de klomp te openen. Hier volgt een overzicht van enkele veelvoorkomende oorzaken en behandelingen.

Om te voorkomen dat verstopt drains, gebruik dan een drain zeef te vangen etensresten en haar. Je moet ook het verzamelen van vet in lege blikjes in plaats van te gieten in de afvoer, omdat het hete vet gewoon verder zal afkoelen de afvoer en problemen veroorzaken. Giet een ketel kokend water in de afvoer wekelijks geen vet of vet dat tot mogen bouwen in de pijp smelten. Of, wekelijks zetten wat azijn en zuiveringszout neer uw afvoer af te breken vet en houd uw afvoer ruiken fris.

Een aloude drain opener is de plunjer. Deze goedkope tool zal meestal breken de klomp en laat hem weg te zweven. Het kan echter meer dan een paar stort naar het puin in de pijp los. Het is belangrijk op te merken dat u niet deze methode moet gebruiken na elke commerciële drain opener is gebruikt of is nog steeds aanwezig in het stilstaand water.

Als u kelderen een badkamer wastafel, de overloop gat op de spoelbak te worden gedekt. Dit gat is meestal aan de top voorkant van de gootsteen, maar soms is het aan de achterkant. Neem een ​​kleine lap of een deel van een kleine lap en duw het in dit overflow dus het is strak in het gat. Hierdoor kan de lucht wordt gedwongen door de zuiger in de afvoer in plaats van uit deze opening te gaan.

Als u kelderen een gootsteen en het is een dubbele kom, hetzelfde proces moet worden gedaan om de mand zeef tegenover degene die je bent kelderen. Uiteraard zal dit een grotere lap vereist. Net bal het aan de grootte van de mand zeef en houd het over de mand zeef terwijl je een duik.

Als u kelderen een ligbad, de overloop plaat moet worden verwijderd. Draai de twee schroeven en verwijder de koppeling aan de overloop, voorzichtig omhoog te trekken. Er kan haar onderaan dit deel dat moet schoon te maken aan de trommel zijn. Wanneer de overloop wordt verwijderd, materiaal een doek in het gat. Duw het in strakke en duik weg.

Ontbinding van een pond zuiveringszout in drie liter kokend water en giet neer afvoer. Om verbranding door kokend water te vermijden, houdt het waterreservoir in de buurt van de afvoer en giet langzaam en direct in de opening. Voor zware vet opbouw, gebruik dan een commercieel drain opener. Wees uiterst voorzichtig bij het gebruik van deze chemische stoffen en volg de instructies op het etiket precies. Commerciële drain openers kan ook worden gebruikt om het haar opbouw te verwijderen uit badkamer riool.

Voordat u een commerciële drain opener, controleer dan de afvoerleidingen, met inbegrip van de P-trap onder de gootsteen. Commerciële drain openers kunt eten door middel van oude metalen en enkele plastic pijpen en ze zijn zeer gevaarlijk om schoon te maken als een pijp of val wordt opgegeten door. Deze loodgieter raadt niet met behulp van een commercieel drain opener helemaal op uw eigen.

Giet 1/2 kopje zuiveringszout in de afvoer. Voeg 1/2 kopje witte azijn en bedek de afvoer indien mogelijk. Laat het instellen voor een paar minuten, dan giet er een ketel kokend water in de afvoer te spoelen. De combinatie van zuiveringszout en azijn kunt naar beneden vetzuren breken in zeep en glycerine, waardoor de klomp te wassen in de afvoer. Nogmaals, deze methode niet gebruiken na enige commerciële drain opener is gebruikt of is nog steeds aanwezig in het stilstaand water.

Giet 1/2 kopje zout en 1/2 kopje zuiveringszout in de afvoer. Volg met zes kopjes kokend water en laat het zitten ‘s nachts voordat je het te spoelen met water. Het warme water moet helpen bij het oplossen van de klomp en het bakpoeder en het zout dienen als een schuurmiddel om door te breken.

Een flexibele metalen slang kan worden gekocht of gehuurd te breken eventuele obstakels in de pijp. Het is voorzien van schroefdraad naar beneden de verstopte afvoerbuis en handmatig haken in de klomp om het eruit te trekken, of duwt het weg. Trek de boor wanneer het zijn werk heeft gedaan en spoel de leiding met het water ingeschakeld vol. Met een beetje geluk, kan het bespaart u de kosten van een loodgieter.

Als u gebruik maakt van een flexibele metalen slang op een toilet, en u zetten het op de top van de gootsteen, moet de pop-up worden verwijderd. De pop-up is meestal verbonden onder de gootsteen.

De moer waarmee de metalen staaf naar de afvoer samenstel houdt moet ook worden verwijderd. Til de stang, vast te houden aan de pop-up van de top van de gootsteen, en verwijder de staaf en de pop-up. Laat de stang totdat je klaar bent om de gootsteen te vullen en te controleren om te zien of de afvoer is geopend zijn.

U kunt ook een slang afvoer verderop. Verwijder de P-trap onder de gootsteen en het staartstuk aan de afvoerpijp, dan kunt u de slang in te voegen in de pijp vanaf daar. Het kan zeer moeilijk zijn om een ​​slang te duwen door een P-trap afhankelijk van de lengte van de slang en afhankelijk van hoeveel ellebogen op de afvoerleiding.

Zorg ervoor dat u een paar handschoenen te dragen, breng een paar lappen, en hebben een kleine vuilnis zak of boodschappentas met u om het haar of vet in wanneer u de slang te verwijderen zetten.

Als de P-trap noten zijn oud en moeilijk te verwijderen, overweeg dan het bellen van een lokale loodgieter. Wij kennen de kneepjes van ze te verwijderen, en als ze breken in het proces, hebben we meestal reserve-onderdelen op onze voertuigen. Het bespaart u een potentiële hoofdpijn. Echter, als je wilt dat de noten zelf te verwijderen, gebruik kanaal slot tang in plaats van een waterpomptang.

Oude metalen P-traps zijn meestal rot, dus het is aangeraden dat je ze met plastic te vervangen als je kunt. De meeste wastafels gebruiken 1 1/4-inch P-traps, maar sommige zijn 1 1/2-inch.