draadgebonden vs. draadloze reciprozaag

beter Draagbaarheid

Minder Gevaar bij het snijden

Limited Power Supply

Een van de instrumenten die veel projecten veel gemakkelijker kan maken is de draadloze decoupeerzaag. Dit type zaag, ook bekend als de Sawz-all, gebruikt door hout, metaal, kunststof en zelfs kleine hoeveelheden metselwerk te snijden. Het is de perfecte rondom zag. De bedrade versie is gebruikt voor vele jaren, maar met de nieuwe technologie├źn, zijn draadloze reciprozaagmachines steeds populairder.

Werken aan een project waar er geen elektrische stroom kan moeilijk zijn zonder draadloos gereedschap. Met de draadloze heen en weer zag je 18 tot 24 volt voeding binnen handbereik.

Een van de problemen de decoupeerzaag is altijd het gevaar van snijden van het koord tijdens het werken met wat materiaal geweest. Door de manier waarop de zaag het koord is opgebouwd altijd opknoping vanaf de achterzijde van de zaag. Met de draadloze versie, is er geen touw aan de hand.

Terwijl de draadloze decoupeerzaag is handig wanneer er geen stroom beschikbaar is, wordt de batterij bron beperken. Afhankelijk van de hoeveelheid van het snijden van het soort materiaal u doorsnijden, kan de accu vrij snel leeg. Dit kan worden teniet gedaan door het hebben van een extra batterij die wordt opgeladen.