decoreren terras stoelen voor vakantie

Outdoor patio stoelen zijn geweldig als je wilt naar buiten en genieten van het buitenleven zijn. Ze kunnen eenvoudig worden ingericht naar verschillende vakantie te vieren door het toevoegen en vervangen van bepaalde decoraties. Het is eenvoudig om uw terras stoelen te zetten in stoelen die de gegeven vakantie te vieren.

Kussens en Fabric

De makkelijkste manier om een ​​patio stoel te transformeren is door het te bedekken met een soort van stoffen of het deksel. Dit geldt hetzelfde voor terras stoelen. Als u wilt dat de stoelen lijken op een thema, gebruik de juiste kussen decor. Bijvoorbeeld als u van plan bent een herdenkingsdag themafeest buiten en willen de kussens aan het thema te passen hebben, koopt gewoon degenen die rood en wit gestreept zijn of een Amerikaanse vlag thema. Wilt u een Halloween thema, ga dan naar de stof op te slaan en de aankoop van Halloween-thema stof. Bijvoorbeeld als je wilde maken een kussen hebben een heks thema, moet je om het te versieren met heks stof en zelfs plaats een heksenhoed op de achterkant van de stoel.

Streamers en Garland

Verfraai uw terras stoelen met rode, witte en blauwe slingers voor de 4e juli en santa slinger voor Kerstmis. Wikkel de streamers rond de stoel los, zodat een persoon is nog steeds in staat om te gaan zitten. Misschien wilt u alleen wikkel het rond een bepaald gebied, zoals de rug, om ervoor te zorgen mensen niet scheuren als ze gaan zitten. Hetzelfde geldt voor de krans. U kunt zelfs gewoon streamen van de slinger langs de toppen van de stoelen of tape een bos van streamers op de achterkant van de stoel zo dat geeft het een feestelijke look zonder zich te bemoeien met de werkelijke zitplaatsen.

Bogen en Ballons

Bows kan een leuke manier om gemakkelijk te versieren uw terras stoelen zijn. krijgt gewoon een grote rode strik en plaats het op de achterkant van de stoel voor de wintervakantie. Er zijn nog andere feestelijke bogen je kunt kopen. Of zelfs een jezelf door het kopen van een groot lint vakantie-themed en koppelverkoop in de vorm van een boog. Zet de strik op de achterkant van de stoel, de top of waar je fit voelt. Koop een paar ballonnen die gepaard gaan met de vakantie thema, zoals kerstbomen of elfen voor Kerstmis of zwarte katten en pompoenen voor Halloween. Bind de ballonnen aan de benen, armen of rug van de stoel.

Er zijn vele manieren waarop u kunt versieren uw terras stoelen voor de feestdagen. Kussens zijn de eenvoudigste manier om direct te transformeren van een terrasstoel in een enge heks thema, maar u kunt ook stof gebruiken als een goedkopere manier om te versieren. Versier het kussen van de stoel of de gehele stoel met de gewenste stof voor de vakantie. Andere materialen kunnen worden gebruikt, zoals slingers, slinger, ballonnen en buigt om de stoelen kijken feestelijk. Dit zijn goedkope manieren om te versieren voor de feestdagen en kan gemakkelijk worden verwijderd als dat nodig is. Decoratie voor de vakantie kan leuk zijn, dus genieten van het proces en geniet door te proberen verschillende dingen.