decoreren met rieten

Sarah Van Arsdale doceert creative writing aan de New York University. Haar derde roman, Grand Isle, zal worden gepubliceerd in het voorjaar van 2012, door de SUNY Press, het was een finalist in de 2008 University of Michigan Novel Contest. Haar tweede roman, Blauw, won de Peter Taylor Prijs voor de Novel en werd gepubliceerd door de Universiteit van Tennessee Press in 2003, en haar eerste roman, Toward Amnesia, werd in 1996 door Riverhead Books gepubliceerd.

Vaak als we denken aan manieren te sparren een vermoeide kamer, denk dat we kleur, en inderdaad, een nieuwe verflaag werkt vaak wonderen. Of probeer opgooien van een paar nieuwe kussens op de bank, en de hele kamer helderder.

Maar in plaats van te denken over kleur, een ander versieren truc is om na te denken over de textuur.

Overweeg het gebruik van verschillende soorten texturen, zoals decoreren met rieten, chroom of zijde. Bij het decoreren met rieten, in het bijzonder, het toevoegen van deze structuur in een kamer kan net zo groot effect te hebben als kleuren doen – of in ieder geval kunnen ze als je aandacht. Wees niet bang om je hand proberen te decoreren met rieten manden, wickers stoelen of rieten tafels zijn.

Een manier om de invoering van een nieuwe structuur zonder dat de bank is door het decoreren met een paar kleine rieten of rotan stukken. Decoreren met rieten en rotan zal vrolijke country look toe te voegen, of een fris buiten kijken, afhankelijk van de finish op de rieten en de vorm en functie van het stuk.

Ten eerste, laten we onze terminologie recht wanneer het verfraaien met rieten en rotan. Wicker is gemaakt van riet, riet, biezen, of wilg – of een paar andere soortgelijke plantaardige materialen die worden soepel als het nat is. Het meubilair gemaakt van wicker is geweven met rieten bevochtigd, en wanneer het droogt, het houdt zijn vorm.

Rattan is een beetje anders, ook al in huis decoreren heeft in wezen hetzelfde effect. Rotan is een specifieke wijnstok die groeit in het Verre Oosten tropische bossen, en staat bekend om zijn kracht. Stukken gemaakt van rotan zijn meestal gemaakt van dikkere strips, en kan steviger in hun natuurlijke staat.

Een van de meest voorkomende “kleine dingen” die u kunt gebruiken bij het decoreren met rieten manden zijn, dozen en allerlei containers. Een rij van rieten dozen op een plank te houden uw verspreide rommel kan echt netjes een kamer sierlijk. Wij adviseren het krijgen van een aantal in dezelfde stijl en kleur met het oog op een uniforme uitstraling naar een ruimte te geven.

Door rond te shoppen, zult u in staat om rieten manden te vinden in zowat elke grootte, van “in” dozen voor het bureau de opslag trunks dat verdubbelen als salontafels. U kunt ook zoeken naar innovatieve ongebruikelijke stukken die elk interieur zal verbeteren.

Het toevoegen van een stoel, bijzettafel of kleine commode kan opvrolijken een saaie hoek. Een kleine rieten tafel overgoten met een frisse groene plant, of een rieten rocker versierd met gele kussens zal een beetje van de lente te brengen in een donkere kamer.

Als u wilt naar een kamer met meer dan een stuk van rieten te versieren, kunt u maakt een geheel buiten kijken zonder te bouwen op een dek of veranda. Een sisal tapijt op de vloer zal uw kamer beginnen. Voeg een paar grote potplanten en een glazen dak salontafel. Gebruik rieten voor de rest van het meubilair, en je krijgt een buitenkamer binnen te hebben.

In feite kan winkelen bij werf verkoop en rommelmarkten een geweldige manier om rieten tegen lagere prijzen te vinden, en rieten leent zich zo steeds weer opnieuw worden gebruikt, omdat het zo makkelijk om het te geven een nieuwe look. Bij het winkelen voor gebruikte rieten, controleer dan eerst om ervoor te zorgen dat het stuk is stevig, en niet wiebelen of wiebelen wanneer u duwen op.

En dan, op een zonnige dag, geef de rieten een grondige reiniging als je het mee naar huis krijgt. Gebruik eerst een stofzuiger met een borstel, let daarbij goed op geen schurende vuil te verwijderen. Vervolgens wassen met warm water met slechts een klein beetje zeep. En nog belangrijker, niet genieten van het stuk. Vergeet niet om gewoon blijven de spons die u gebruikt vochtig, niet drijfnat.

Als je eenmaal hebt afgeveegd droog, zet het in de zon laat het goed drogen. Laat het zitten in de zon voor enkele uren, zodat u ervoor zorgen dat het helemaal droog. Zit niet op het voor een paar dagen, want het zijn vorm kan verliezen als het is nog maar een beetje vochtig.

Wilt u de rieten volgende verf, vast aantal vellen krantenpapier en spuit het stuk eerst met een witte primer, dan met welke kleur die je kiest.