decoratief, elegant of functionele – bedhemel opties

Voor 15 jaar, Dave Donovan werkte als elektricien voor de Universiteit van Pennsylvania, waar hij zich specialiseerde in elektrische installaties, het oplossen van problemen, onderhoud en reparatie in zowel de residentiële en industriële omgevingen. In 2005, Dave maakte de overgang van het werken aan elektrische systemen en home improvement projecten te schrijven over hen.

Sinds de dagen van Cleopatra, zijn luifels zijn vererend bedden over de hele wereld. Maar waar op een bepaald moment dat ze werden ingeroepen als een bron van de persoonlijke levenssfeer, deze dagen, ze worden steeds vaker uitgevoerd als onderdeel van het interieur van een slaapkamer.

Van de prachtige, golvende luifels exclusief ontworpen voor decoratie voor luifels met meer functies dan flash, zijn er een aantal mooie bed luifel mogelijkheden voor huiseigenaren om uit te kiezen. Bed luifels zijn er in vele verschillende stijlen, maar de drie primaire types zijn

Decoratieve Bed Canopy Opties

Een van de meest voorkomende varianten van de decoratieve bedhemel is het type dat wordt gebruikt in combinatie met vier stijlen bedframe. Het drapeert over de bovenkant van het bed en heeft openingen aan beide zijden en aan de voet van het bed. Maar, terwijl dit een van de meest voorkomende soorten zijn er nieuwere versies van dit ontwerp dat een wereld decoratieve mogelijkheden bieden. Deze nieuwere types maken het mogelijk om een ​​bed baldakijn in de plaats hebben, zonder de noodzaak van een hemelbed.

Dit type bedhemel hangt aan het plafond of aan het hoofdeinde van het bed of boven het midden van het bed. Het beschikt over een metalen cirkel waarover het materiaal drapeert neer. Het heeft een hanger boven waardoor deze kan hangen aan een eenvoudige haak. Deze bed luifels kunnen extravagant elegant of een eenvoudige mesh gordijn.

Functionele Bed Canopy Opties

Bed luifels, terwijl de decoratieve, kan nog steeds worden uitgevoerd voor meer functionele doeleinden. Bijvoorbeeld, als u in een gebied woont waar er een heleboel van vliegende insecten, kan een mesh bed baldakijn helpen om hen van de landing op je terwijl je slaapt. Om deze reden, moet u een luifel die is gemaakt met een steviger gaas of lichte stof te kiezen.

Bed Canopy Options for Kids

Terwijl het is de droom van elk klein meisje om een ​​prinses te zijn, het toevoegen van een bed baldakijn om hun slaapkamer kan maken dat een droom werkelijkheid. En wat jongen zou niet graag het draaien van zijn bed in een vesting of geheime schuilplaats? Er zijn een aantal kid-thema varianten beschikbaar, van hun favoriete stripfiguren om no-see-um mosquito gaas voor de perfecte look en functie.

Als je van het uiterlijk van een bed luifel, maar u niet wilt dat de stof die je hele bed, kan een tent-stijl luifel eenvoudig worden geïnstalleerd, zodat het alleen betrekking heeft op het hoofdeinde gebied van het bed. Dit zorgt voor een mooie en schone look zonder dat het inhalen van het ontwerp van de kamer zelf.

Dave Donovan is een freelance copywriter die in Atco, N.J. Een elektricien voor 15 jaar, een blessure dwong hem zijn ware passie na te streven – schrijven.