compleet moordmysterie diner kits

De Murder Mystery Kit

Inhoud van de Kit

Scripted vs Unscripted Kits

Companion Kits en andere accessoires

Awards uit aan Performers of Players

Compleet moordmysterie diner kits zijn perfect voor een familie etentje, een avondje uit met vrienden of een andere diner gelegenheid die vraagt ​​om een ​​goede entertainment. Als u van plan bent op het hosten van een Mystery diner, is er niets beter dan het krijgen van een complete set die kan entertainen en amuseren gasten aan tafel. Ze komen in boxed set of te downloaden in PDF-formulier.

De kit bevat een verhaallijn over een moord incident dat gebeurt voor het diner of tijdens het diner. Het verhaal bevat een aantal tekens dat de deelnemers de rol van. Er is een limiet aan het aantal deelnemers, maar de kit verhalen die geschikt zijn voor verschillende aantallen mensen. De sleutel tot het creëren van een goede moordmysterie diner evenement is om de deelnemers te kleden in extravagante kostuums en hebben ze hun rol spelen heel goed. Complete kits moet interessant verhaal lijnen en onderhoudende percelen aan de gast goed vermaakt te maken.

De inhoud van elke kit variëren, maar hier zijn enkele van de gebruikelijke inhoud van je mag verwachten

De meeste mysterie diner kits hebben verhalen die unscripted zijn. Hoewel scripted kits zorgen voor een goede kwaliteit entertainment voor mensen die niet weten hoe om goed te handelen, kan unscripted kits openstellen van de creativiteit van de deelnemers. Zolang ze hun rol goed genoeg kunnen spelen en begrijpen hun persona in-diepte, met een unscripted activiteit zorgt voor een betere plezier dan het hebben van scripted degenen.

Om de instelling te geloofwaardiger te maken, voor te bereiden andere accessoires zoals kostuums, decoraties die gepaard gaan met het thema, geluidseffecten en make-up. Het kan extra om al deze te voorzien kosten, maar het maakt de moord op scène een stuk realistischer en plezier. Sommige fysieke kits bieden een aantal van de accessoires, maar de rest moet apart worden aangeschaft. Aankoop van een aantal sheriff badges, geld, kostuums, en andere noodzakelijke accessoires spelen. De kostuums, make-up, thema decoraties, en geluidseffecten kan worden geboden door andere deelnemers, zolang ze bereid zijn om dat te doen. De geluidseffecten zijn belangrijk omdat ze de role-playing activiteit intenser (bijv geweerschoten, schreeuwen, horror muziek, etc.).

Als gastheer voor het evenement, zorg ervoor dat toe te kennen certificaten of prijzen voor de winnaars. De prijzen kunnen iets waard van waarde zijn voor de gasten. De awards kan variëren, maar deze