beton vlekkenverwijderaar

Concrete vlekkenverwijderaar kan de vlekken te verwijderen uit uw concrete veranda, stoep, en een patio. Beton is een duurzaam bouwmateriaal, maar ook gevoelig voor vlekken. Schilderen en of het verzegelen van uw beton is de beste manier om vlekken te voorkomen, maar als ze lijken, kan een goede betonnen vlekkenverwijderaar helpen.

Voorkomende boosdoeners eis Concrete Stain Remover

Er zijn veel dingen die je beton kan vlekken. Een van de beste vlekken van de natuur is boomsap, noten kaf, en bladeren. In veel garages en opritten, olie en vet is de belangrijkste reden voor beton vlekkenverwijderaar producten.

Wat te gebruiken voor Concrete Stain Remover Producten

Elke vlek is anders en creëert zijn eigen uitdaging. Het kan zijn dat het gebied meerdere malen te reinigen voordat het zien van de resultaten die u wilt. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van wat te gebruiken om de concrete vlekkenverwijderaar te creëren.

• Was of afwasmiddelen: Met behulp van de droge wasmiddel, strooi dit over de vlek, en laat gedurende enkele minuten daarna schrobben met warm water.

• Bleach: Gebruik de aanwijzingen voor het verdunnen, giet op de vlek en laat gedurende enkele minuten staan ​​om de vlek dan scrub met warm water binnendringen.

• Tri Sodium Fosfaat: Verdun één kop op één liter warm water. Giet over de vlek en laat 15 tot 20 minuten staan. Scrub, spoelen, en herhaal indien nodig;. Alle drie van de bovenstaande methoden zijn zeer geschikt voor beton vlekkenverwijderaar.