afvoer reiniging en onderhoud

Gebruik een Hair Trap

Be Careful What Goes Down Your Drain

Gebruik Drain Cleaner

Gebruik een Drain Slang

Terwijl afvoerreiniging veel werk kan zijn, kan je jezelf te redden een groot deel van de inspanning door het gebruik van efficiënte technieken om uw afvoer in goede conditie te houden. In het bijzonder is het belangrijk om zoveel preventieve maatregelen gebruiken mogelijk, omdat de moeite van het verwijderen van verstoppingen in de eerste plaats kan opslaan. Echter, zelfs als uw preventieve maatregelen mislukken, zijn er tal van eenvoudige manieren om een ​​afvoer klomp te verwijderen. Wat volgt moet geven u alle informatie die u nodig heeft om uw riolering in orde te houden.

Een haar val is een geweldige manier om problemen met uw afvoer te voorkomen voordat ze beginnen. Veel klompen zijn gedeeltelijk of geheel bestaan ​​uit haren, omdat het niet gemakkelijk breken en als sommige blijft steken in de afvoer, het zal alleen accumuleren, uiteindelijk het blokkeren van de afvoer volledig. Stoppen van het haar vóór het wordt in uw afvoer is de beste manier om dit te vermijden. Terwijl veel putten zal komen met een haar val geïnstalleerd, velen niet. Hiervoor moet u uw eigen haar val te kopen. Zodra je er een hebt, plaats het gewoon over je drain, met behulp van een mechanisme bevat, zoals zuignappen, om het te houden op zijn plaats.

Terwijl een haar val is een goede manier om verstoppingen te voorkomen, zijn er vele problematische stoffen die niet naar beneden moet gaan uw afvoer dat een haar val niet voorkomen. Jammer genoeg, met veel van hen, de enige manier om ze uit je drain is te houden door zeer voorzichtig. Het zetten van vet neer uw afvoer is een slecht idee. Hoewel het relatief onschuldig lijkt, omdat het een vloeistof is, is dit niet altijd het geval. Vet kan stollen onder vele voorwaarden, waardoor andere materialen neergezet uw afvoer iets vast te houden aan of betrapt op.

Terwijl uw vuilophaal is een geweldige manier om verstoppingen te voorkomen, het gebruik ervan te vaak kan leiden tot problemen. Dit geldt met name als je materialen die solide, of in grote klonten zijn voegen.

Wanneer deze methoden falen en uw afvoer klompen, drain schoner is een van de vele instrumenten tot je beschikking die zeer nuttig kan zijn. Echter, drain cleaner heeft zijn nadelen. Alle ontstoppers zijn giftig, en de meeste afgeven schadelijke dampen bij gebruik. Vanwege dit, moet je heel voorzichtig zijn om op te slaan ontstopper uit de buurt van kinderen en huisdieren, en opent u al uw vensters voordat u hem gebruikt om klompen te verwijderen zijn.

Drain slangen zijn de sterkste klomp te verwijderen tool. Om een ​​drain slang te gebruiken, plaatst u de slang uiteinde in uw afvoer tijdens het draaien van de kruk aan de andere kant. Draai de krukas, het verzenden van de slang naar beneden uw afvoer. Vergeet echter niet dat u geen geweld gebruiken om de slang te gaan verder. Als je problemen hebt met het draaien van de krukas, heeft u waarschijnlijk sloeg de klomp. Trek de afvoer slang, het reinigen van de tip, en herhaal het proces totdat u het hele klomp hebt verwijderd.