voorkomende plagen van de California Redwood

California Redwood of de Sequoia sempervirens behoort tot de familie Taxodiaceae. Trees van deze familie zijn grote coniferen, met enorme blaft. Redwoods kunnen groeien tussen de 60 en 90 voet. California Redwood is aanpasbaar aan de meeste klimatologische omstandigheden en behoeften minimaal zorgzaam. Echter, een Redwood beschermd moet worden tegen bepaalde plagen.

Pest: Cypress Tip Miner

Dit is het meest voorkomende plaag onder alle naaldbomen. De volwassen mijnwerkers uitgroeien tot typische zilverkleurige motten. Hun geel-gekleurde larven voeden zich met de jonge takken, het vernietigen van de groei tips.

Oplossing

regelmatig, maar op een gecontroleerde manier snoeien wordt gesuggereerd. Verwijder rottende bladeren gevonden in de buurt van jonge sequoia’s. U kunt een breed-spectrum insecticide dat hoge concentraties van acefaat heeft gebruikt.

invasieve plagen

Dit ongedierte is bekend dat zeer schadelijk is voor jonge sequoia’s te zijn. Ze vermenigvuldigen snel en binnenvallen interne structuur van de sequoia’s

Bark Kevers. Deze kevers zijn berucht voor het voeden op de bladeren van de sequoia’s. Ze leggen vaak eieren binnen de groeiende tips van de sequoia’s. Het is moeilijk om te bepalen welke soorten schorskever de boom is binnengedrongen, al meer dan 600 zijn bekend.

Hagelschotziekte Borer. Deze kever is het gebruikelijk om sequoia’s groeien op grotere hoogte. De boor kan hol-out elke houten deel van de boom.

Beetle / Borer symptomen. Kleine gaatjes te zien op de schors en met gekauwd-up bladeren. Klein, bruin-gekleurde larven gevonden kruipen op de bladeren.

Oplossing

Redwoods dat er aanzienlijke schade door boorders of kevers te tonen moeten worden geïsoleerd. De aangetaste delen moeten worden weggesneden. Gebladerte rond de gesnoeid gebieden moeten worden besproeid met organische insecticiden.

Pest: spintmijten

De meest voorkomende Redwood aanvallende mijten zijn de Stille Oceaan spint en Strawberry-gekleurde spint. Ze hebben meestal geen grote schade veroorzaken.

Oplossing

Zorg voor goede irrigatie sinds bewaterd gebieden ontmoedigen Spider mijten. U kunt seizoensgebonden insecticide behandelingen te gebruiken als een periodieke mijt uitbraak wordt opgemerkt.