verstopte badkamer wastafel: 5 reparatie tips

1. Commercial Products

2. Plunger

3. Azijn

4. Snake

5. Neem de Trap

Een c ingelogd badkamer wastafel moet onmiddellijk worden bevestigd. Hoewel het meestal niet al te moeilijk om een ​​verstopte badkamer wastafel te repareren, kan de taak gemakkelijker door het volgen van een paar tips en het vermijden van een aantal veel voorkomende fouten worden gemaakt. Het duurt slechts een paar minuten om te zorgen voor een verstopte badkamer wastafel te nemen als de meeste problemen die gewoon zullen optreden tegen vuil, vuil en haren. Het kennen van de juiste manier om zorg te dragen voor deze problemen betekent dat het niet nodig om een ​​groot probleem geworden.

De markt is vol van commerciële producten die beweren dat ze kunnen een verstopte badkamer wastafel te wissen. Het probleem is dat een aantal van hen bevatten stoffen die schadelijk zijn voor de leidingen en de grondwaterstand kan worden. Als u van plan over het gebruik van een commercieel drain schoner, check it out zeer zorgvuldig eerste. Zorg ervoor dat er niets schadelijke in het product voordat u het giet het in uw badkamer wastafel.

Vindt u de juiste zuiger voor de baan nodig hebt wanneer je het verhelpen van een verstopte badkamer wastafel. Er zijn twee types: een is rond en de andere is ovaal. U zult de ronde type dat een stevigere afdichting rond de afvoer zorgt voor nodig. Alleen duiken twee of drie keer voor het breken van de luchtdichte afsluiting. Vanaf hier, zult u in staat om te zien hoe effectief de zuiger is geweest en of het water in de verstopte badkamer wastafel zal uitlekken.

Heeft de cyclus niet herhalen meer dan drie of vier keer. Als de zuiger het werk niet heeft gedaan tegen die tijd, is het niet gaat werken. Voortzetting na dit punt is alleen vruchteloos en frustrerend.

Voordat het gebruik van een zuiger, kunt u ¼ kop zetten van azijn in de verstopte badkamer wastafel. Op zich kan dit helpen om de klomp los te maken. Een alternatief hiervoor is om ¼ kopje zuiveringszout nemen en voeg de ¼ kopje azijn. Wees ervan bewust dat dit zal schuimen en kunnen vaak duidelijk de leidingen zonder verdere actie. Als dit niet gebeurt, follow-up met de plunjer zodra de schuimvorming is afgenomen.

Als de klomp is zeer slecht, kun je hengel de drain naar de klomp te verwijderen. U kunt een loodgieters slang te gebruiken voor deze taak. Een loodgieters slang is een flexibele kabel die door de leidingen en de bevoegdheden zich door de klomp loopt. Dit is meestal een laatste redmiddel als je al andere methoden hebt geprobeerd.

U kunt de slangen om te gebruiken in het huis te kopen en als je regelmatig problemen met verstopte putten hebben, kunnen ze de kosten waard. Anders kan het beter zijn om er een te huren. Voer de slang door de pijpen langzaam en langzaam in te trekken. Als u nog niet bent ervaren in het gebruik van een slang, ga voorzichtig. Je zal niet de leidingen beschadigen, maar wilt u ervoor zorgen dat u de hele klomp te verwijderen.

Maar al te vaak met een verstopte badkamer wastafel, zal de klomp in de val of de plek waar de afvoer buigt in een “U” vorm. U kunt deze verwijderen vrij gemakkelijk om het te wissen. Voordat je het los te maken, echter, de positie van een emmer eronder om het water en puin dat uit zal komen wanneer je het uit te vangen.