verschillende types van gezoet granieten aanrecht

Gevlamd Geslepen granieten aanrecht

River Gewassen gezoet granieten aanrecht

Geslepen Quartz Werkbladen

Zwarte Absolute Geslepen Granite

Verzoet granieten aanrecht worden steeds populairder. Dit granieten heeft een type matte afwerking in plaats van een glanzend gepolijste afwerking. Gezoet granieten oppervlakken vertonen vlekken makkelijker, echter. Hieronder verschillende soorten gezoet graniet materialen worden toegelicht.

Een gevlamde afwerking is één gemaakt met een hete vlam. Warmte benadrukt het materiaal en zorgt ervoor dat de kristallen tot pop uit. Een zeer ruwe textuur wordt gemaakt door het vlammen.

Voordat graniet rivier kan worden gewassen, het gaat door het proces van gevlamd. De rivier wassen wordt gedaan om glad uit de ruwe textuur links van worden gevlamd. Het oppervlak wordt gladgestreken zonder reflectie.

Geslepen kwarts werkbladen vereisen meer dagelijks onderhoud dan gepolijste afgewerkte want er is meer exposure. Vingerafdrukken, vlekken en andere dagelijkse leven tekenen zal verschijnen op verzoet materiaal. Soft Scrubs kan worden gebruikt om ze te reinigen.

Black absolute gezoet granieten aanrecht hebben een gladde, niet-reflecterend oppervlak. Het heeft een zachter en warmer te kijken dan de gepolijste zwarte absolute graniet. De geslepen poreuzer zodat het moet worden gebruikt in gebieden met minder blootstelling aan zuren en andere chemicaliën. Soft scrubs kan worden gebruikt om ze ook schoon.