vaatwasser reparatie: gechipt of roesten rekken

Vaatwasser Repair Basics

Het voorbereiden Vaatwasser Repair Surfaces

Repareren van Cracked Vaatwasser Racks

Repareren Verroeste Vaatwasser Racks

Vaatwasser Onderhoud Tips

Veel mensen lijken overweldigd door het idee van het doen van hun eigen vaatwasser reparatie, in de veronderstelling dat het een veeleisend proces. Dit is echter een misvatting aangezien de meeste vaatwasser reparaties gemakkelijk kunnen thuis worden gedaan, zonder de noodzaak om professionele diensten te gebruiken of te kopen dure reparatie kits.

Vaatwassers worden als stevige huishoudelijke apparaten maar bij continu gebruik, het water blootgestelde oppervlakken te starten roest of ze de neiging om scheuren ontwikkelen. Het rek gelaagdheid of vaatwasser racks hebben een buitenste vinyl coating die het meest gevoelig voor scheuren. Als de scheuren niet tijdig worden hersteld, kan dit leiden tot interne, onomkeerbare corrosie die begint te eten in het frame van de vaatwasser. Het zal duidelijk zijn dat met basische vaatwasser reparatie kennis is essentieel, aangezien vaatwassers voortdurend blootgesteld aan water, chemische reinigingsmiddelen en stoom die de meest voorkomende huishoudelijk corroderende middelen. Kleine reparaties, zoals de neiging om afgestoken rubber coatings, kan eenvoudig worden gedaan met behulp van elementaire huishoudelijke gereedschappen en aankoop van een aantal redelijk geprijsd benodigdheden. Verder is het enige alternatief voor het uitvoeren van een tijdige vaatwasser reparatie te vervangen door een nieuwe, die een kostbare propositie. Gebruik de volgende informatie voor een grondige, gemakkelijk te voeren vaatwasser reparatie.

Bescherm uw handen door het dragen van rubberen handschoenen. Begin met het legen van de vaatwasser. Verwijder alle gerechten en veinzen de rekken. U moet de vaatwasser drogen voordat het uitvoeren van reparaties en verwijder alle overtollige roest of afgestoken oppervlakken. Een metalen wol pad is ideaal voor dit. Scrub hard aan alle sites die ofwel zijn verroest of afgestoken. Na het schrobben, dep de gehele vaatwasser met een droge spons om elke vorm van overgebleven vocht op te nemen.

Breng een paar druppels van crack-afdichting oplossing op de afgestoken sites. Idealiter moet u de applicator in het pakket te gebruiken. Echter, als je niet wilt dat de applicator te kopen, met een kleine penseel. Je moet coatings toe te passen volgens de verpakking instructies. Meestal 03:57 coatings voldoende om de gebarsten oppervlak verzegelen. De beklede site moet worden te drogen gedurende ten minste 24 uur. Inschakel alle ventilatoren om het droogproces te bevestigen. Test de gerepareerde rek, door het gieten wat water eromheen. Als er water druppelt, door middel van de gerepareerde site, moet u de coating te herhalen.

Gebieden die uitgebreide roestvorming (zonder scheuren) moeten herhaaldelijk moeten worden geschraapt om alle sporen van corrosie te verwijderen. Gebruik schuurpapier te wrijven de geroeste gebieden. Zodra de verroeste website ontwikkelt een glad oppervlak, jas met een vinyl-oplossing. Deze oplossingen worden vaak in de detailhandel als ‘anti-roest’ oplossingen, speciaal bedoeld voor het behandelen van metalen / kunststof oppervlakken. Sommige verroeste tips kunnen kruimelig verschijnen. Deze meestal niet goed reageren op elke vorm van anti-roest behandeling. Snij deze tips met een kniptang. Gebruik staalwol pads voor het polijsten van de randen tips. Coat de uiteinden met het vinyl coating. Breng een dikkere vacht hier al sinds het gesneden tips bieden een grotere, zichtbare oppervlak. Als het bekleden van de verroeste tips lijkt veeleisend, gebruik vinyl caps. Deze zijn de detailhandel voor de meeste soorten vaatwasser rekken.

Om ervoor te zorgen dat barsten of roest niet meer invloed op uw vaatwasser, het ontwikkelen van een systematische reiniging regime. Gebruik een mild schoonmaakmiddel om de vaatwasser, elke keer vette gebruiksvoorwerpen worden gewassen schoon te maken. Zelfs als je niet de vaatwasser te gebruiken, moet u het met een droge doek. Nooit toestaan ​​stukjes voedsel ophoopt langs de binnenkant van de vaatwasser.