roeden en eindstukken

Lauren Ragland is een productief schrijver en redacteur die al freelancen voor meer dan 10 jaar voor klanten als HBO, L’Oreal, Loews Corporation, Wieden + Kennedy, Sherman’s Travel, Prevention.com, en Body Health Resource. Naast het hebben van haar werk te zien in New York Interiors Quarterly, Ontwerper Monthly, en de Europese Homes & Gardens, zij mede-schreef ook manueel een beginner tot internet gebaseerde interieur.

In onze eeuwige streven om de aandacht te vestigen op de vergeten of geminacht versieren accessoires, draaien we de schijnwerpers op een van de meest verwaarloosde delen van het huis – de gordijnroede! Wij hopen dat u niet hoeft te uw ogen te bedekken als je terug de gordijnen te trekken en ziet, een kromgetrokken hengel. Eventueel is er een afwezigheid van die sier extremiteiten – genaamd eindstukken – aan het einde van de stangen. Vrees niet, want er zijn vele manieren om te verbeteren op deze behoeften van raambekleding.

Terwijl de staven zijn nodig om de gordijnen of gordijnen ondersteunen soms de eindstukken zijn (zucht) vergeten. Maar in de afgelopen jaren, eindstukken gegroeid steeds populairder en dus steeds meer worden verkocht aan het uiteinde van de staaf in plaats van schroeven op het.

Laten we eerst eens kijken naar hoe te verbeteren op een gewone gordijn staaf. Als u niet geïnteresseerd bent in te vervangen, zijn er veel alternatieven. Samen met zijn ongelooflijk goedkoop, doe-het-zelf staven zorgen voor een grotere personalisering van de ruimte. Hoewel het gemakkelijk om op te staan ​​ingepakt in de perfecte esthetiek, op het einde (en het begin) het is de eigenzinnige smaak van de klant die de ruimte moet weerspiegelen.

Er zijn vele manieren om een ​​individuele stijl te creëren. Gebruik een zeer fundamentele staaf met eenvoudige bal eindstukken en verf de unit een kleur die contrasteert met de gordijnen en overeenkomt met het beddengoed of behang. Als alternatief kunt u betrekking hebben op de staaf met dezelfde stof als de gordijnen, die het venster behandelingen zou vereenvoudigen door het creëren van symmetrie. Andere manieren om te kleden roeden zijn door het wikkelen van een wijnstok van plastic bloemen omheen, of een veren boa voor een over-the-top look.

Nu, voor degenen die niet zo geslepen, er zijn prachtige houten, smeedijzeren, en glas eindstukken. Hoewel ze zijn er in vele verschillende designs, kunnen de meeste van hen worden gegroepeerd in vier typen. Er is de haak, de ui (of de bal), de werveling, en de dolk. Metaal of smeedijzeren eindstukken passen perfect in een volwassen omgeving, zoals een slaapkamer, een den, of een studie. (Natuurlijk, raden we niet plaatsen van de dolk stijl in de kamer van een kind, maar dat spreekt voor zich.) De houten stukken beroep aan cliënten met meer traditionele smaken. Omdat er verschillende afwerkingen, kunnen ze worden gekoppeld aan andere houtsoorten in de kamer, of het nu dat een koffietafel of entertainment console.

Glas eindstukken komen in een prachtige bloemen, geometrische en geschilderde motieven. Vaak worden ze apart verkocht van de staven. Hoewel ze over het algemeen meer dan de anderen doen kosten, zullen ze steevast een leven lang meegaan. Ook, je bent nooit vast aan een bepaalde stijl, omdat je ze altijd kunnen opstijgen en zet nieuwe op. Voor een goedkoop alternatief, neem de kwast en maak je eigen ontwerp op een gewone bal. Gloss afwerking zal helpen om een ​​professionele uitstraling te creëren.

Bij de keuze van eindstukken best zal werken aan een bepaald venster, zijn er een paar dingen om rekening te houden. Overeenkomen met de grootte van de stang dat het raam. Gewoon, moeten grote ramen gepaard gaan met grote staven. Stel je een klein venster met een enorm gordijn staaf erover dat zich uitstrekt tot ver buiten het raamkozijn. Dat zou er niet in balans. Ook moet de hangers de stang vasthouden spijkeren buiten en boven het raamkozijn.

Roeden en hun eindstukken kan meer dan voegen elegantie en stijl om een ​​saaie set gordijnen doen, ze kunnen harmonie te brengen in een kamer. Zij kunnen de esthetiek van een slaapkamer te verheffen. Als dat gebeurt, is het ontwerp van het gehele leefruimte voordelen, allemaal vanwege de “kleine dingen.