reinigen van een scherm veranda

Het bijhouden van een scherm veranda in goede staat door de seizoenen en door de jaren heen moet regelmatig reinigen. . Bij het juiste onderhoud zal uw veranda een stevige en aantrekkelijke outdoor toevluchtsoord van het weer en insecten blijven; Cleaning Solution

Gebruik ofwel een bleekmiddel en water oplossing of een commercieel reinigingsproduct zoals 409 of Windex. Als u een bepaald probleem in uw omgeving, gebruik dan het bleekmiddel oplossing voor schimmels en schimmels die een gezondheidskwestie kunnen vormen vernietigen,. Penseel

Een manier om het scherm schoon te maken is een brede kwast gebruiken. neem voorzichtig de schermen naar beneden en gebruik vervolgens de borstel te schrapen vuil en puin uit de buurt van de schermen. Als je de schermen schoon te maken, gebruikt u de borstel te breken elke stijve klonten vuil;. Pressure Wash

Een andere methode is om een ​​hogedrukreiniger gebruiken van de binnenkant van de veranda. Verwijder alle meubels en andere voorwerpen uit de buurt van de schermen. Maak dan gebruik van de wasmachine om water te dwingen door de schermen. U kunt regelmatig water of een bleekmiddel en water oplossing te gebruiken;. Stofzuigsysteem

Tot slot kunt u ook gebruik maken van uw stofzuiger om stof en vuil te trekken van de veranda schermen. Gebruik voorzichtig een borstel en geen al te harde druk die de schermen mogelijk te rekken niet van toepassing.