reinigen granieten aanrecht

Het schoonmaken van granieten aanrecht kan snel en betaalbaar worden gedaan. Het belangrijkste ding om te doen is uw aanrecht te beschermen tegen zuren zoals azijn. Het schoonmaken van granieten aanrecht vraagt ​​om een ​​beetje van uw tijd, maar het is de moeite waard!

Het schoonmaken van granieten aanrecht

Het schoonmaken van granieten aanrecht vereist granieten aanrecht schoner, steen zeep of een milde gerecht soep. U kunt elk van deze producten gebruiken, maar de granieten aanrecht schoner is handig, betaalbaar en waarschijnlijk uw beste weddenschap.

Gebruik een schone, zachte doek om de granieten schoon te maken. Spoel de doek als u klaar bent en geen gebruik maken van uw doek voor alle andere schoonmaakmiddelen projecten.

Het verwijderen van vlekken met behulp van granieten aanrechtblad Cleaner

Als je een vlek te krijgen, is snelle actie nodig is. U kunt een commercieel granieten aanrecht cleaner gebruiken of probeer een van deze andere suggesties

• Als u een vet vlek op uw granieten aanrecht, meng een pasta van vloeistof schotel soep en water. Schraap het residu je kunt en toepassen van het mengsel en vlek vlek vlek. Herhaal dit zo nodig.

• Bij het reinigen granieten aanrecht met hardnekkige vlek, meng bloem met 2 eetlepels vloeibare schotel soep en gelden voor vlekken. Dek af met plasticfolie en laat ‘s nachts te zitten.

• Reinigen granieten aanrecht dat biologische vlekken zoals koffie of fruit hebben, meng 12% waterstofperoxide met een paar druppels van ammoniak en toe te passen. Blot droog.

• Voor wijn, inkt of vlekken van een gebruik marker aceton of thinner op donkere graniet, en waterstofperoxide op lichte graniet. Laat gedurende 30 minuten daarna te verwijderen en spoel schoon.

• U kunt een mix van schimmel gips en bleekmiddel op wijn, inkt of marker vlekken ook gebruiken. Laat gedurende 30 minuten daarna te verwijderen en spoel schoon.

Opnieuw afdichten granieten aanrecht

U moet uw granieten aanrecht regelmatig te reinigen, maar om de twee jaar moet u uw werkblad opnieuw te verzegelen ook. Op voedsel prep gebieden gebruik maken van een niet giftige sealer. Vraag uw installateur voor de aanbevolen producten voor uw granieten aanrecht.

Door regelmatig reinigen en op de juiste zorg voor uw granieten aanrecht, zullen ze een leven lang meegaan.