omzetten van een outdoor veranda naar een mudroom

Stap 1 – Lay Out Your Mudroom

Stap 2 – Leg de Vloer

Stap 3 – Voeg een Bank

Stap 4 – Verf de kamer

Als u een enthousiaste tuinier, of heeft u kinderen, of zelfs een volwassene, die geniet van modderige sporten, wilt u misschien overwegen het omzetten van uw outdoor veranda in een mudroom. Een mudroom is de perfecte plek om vuile rubberlaarzen opstijgen of plaats tuinieren versnelling. Een mudroom is de perfecte oplossing voor het vermijden van het bijhouden van modder door het huis, terwijl het nog steeds in staat om alle vuile kleren uit te doen in het droge. Om uw veranda te zetten in een mudroom, zul je wat vrije tijd (ongeveer een dag) en een paar home improvement gereedschappen die u al zou moeten hebben bij de hand nodig hebben. Volg een paar eenvoudige instructies, en je moet dit project snel en gemakkelijk ingevuld te krijgen.

U moet eerst lay-out van het gebied van uw mudroom. Als er waarschijnlijk meer dan één familielid in de kamer op een bepaald moment, zal je nodig hebt om het te groot genoeg voor zowel om te bewegen zonder tegen elkaar te maken. U kunt een grootte van ongeveer 25 voeten nodig om de mudroom naar een geschikte grootte. U moet dan een plan van de mudroom waaronder waar de kapstokken en meubilair zal worden geplaatst.

Neem uw tegels, en leg ze op de grond in het gebied waar je de mudroom wilt. Je moet de tegels te leggen zoals u zou doen met een ander deel van het huis, om ervoor te zorgen dat ze allemaal nog, en het kappen van tegels indien nodig om het gehele oppervlak van de mudroom te dekken. breeuwen te voegen tussen de tegels, en rond de kant van de kamer, en dan laten drogen voor een paar uur.

U moet dan een bank of een andere geschikte loket waar u de schoenen kunt plaatsen toevoegen. Dit zal ergens voor uw vuile schoenen te gaan, maar ook kunt u een droge, schone schoenen daar te houden, terwijl je bezig in de tuin zijn. Krijg drie lange stukken hout, en leg ze verdekt naast elkaar. Neem dan drie korte stukken en leg ze in de drie langere stukken, en spijker ze naar beneden, een aan beide uiteinden van het hout, en de andere in het midden. Sand alle stukken hout naar beneden.

Je moet nu klaar om de zijkanten van de kamer te schilderen, zodat je kunt duidelijk zien waar de vorm van de mudroom is. Hier krijg je een kleur die verschilt van die welke wordt gebruikt in het nabijgelegen kamers, en het gebruik van een penseel om de muren te dekken. U moet nu een afgewerkt mudroom. Laat de verf te drogen en voeg vervolgens alle kapstokken of kasten als u wenst.