krukas tips katrol verwijderen

Stap 1 – Zoek uw auto’s Krukaspoelie

Stap 2 – Bereid je voor om Verwijder het wiel van uw auto

Stap 3 – Verwijder het wiel en Splash Guard

Stap 4 – Verwijder de krukaspoelie Bolt

Stap 5 – Verwijder de krukaspoelie

Als je hebt besloten dat u wilt de distributieriem op uw auto of lichte vrachtwagen vervangen, kan het de juiste tijd om dit ook doen een krukaspoelie te verwijderen zijn. Deze motor component (krukaspoelie) dient 3 doeleinden: als de harmonische balancer, om de beurt de serpentineaandrijvingen en krukas resonantie van de motor van de auto vermindert. Om de krukaspoelie met succes te verwijderen in uw auto, volg dan de onderstaande instructies.

Vind de locatie van de poelie van uw auto in uw auto motorruimte. Typisch, zal het in de linker (bestuurder) kant van het motorcompartiment. Als u de auto distributieriem, hetzij op de rechter- of linkerkant van het compartiment kan zien, dan heb je de poelie in de buurt te vinden.

Met je lug moersleutel, draai de wielmoeren op het wiel van uw auto die je nodig hebt om te verwijderen. Je moet dit doen voordat u het wiel van uw auto van de vloer te verhogen, anders zal het wiel waarschijnlijk draaien wanneer u druk op de sleutel. Pas uw parkeerrem en zet uw auto transmissiehendel in de “park” positie. Gebruik uw auto aansluiting om het wiel van uw auto te verhogen, plaatst u uw krik onder het frame van de auto in de buurt van het wiel u zult verwijderen. Dan, laat de auto dus het is rust op de steunpoot, waar het meer veilig en zeker is.

Verwijder het wiel de wielmoeren en het wiel waar je zult werken .. Vervolgens moet je naar het spatscherm die goed is bevestigd in het wiel te verwijderen. Plaats de punt van een grote platte schroevendraaier tussen het spatscherm en de klinknagels en druk uitoefenen op de schroevendraaier om de klinknagels uit het spatscherm te verwijderen. Verwijder vervolgens het spatscherm.

Controleer uw luchtcompressor om zeker te zijn dat deze is opgeladen. Als het niet, zet hem op en wachten tot het charged.before je blijft .. Dan, beginnen met het verwijderen van de krukaspoelie. Je vindt het achter de plaats in uw wielkast, waar het spatscherm was bevestigd. Gebruik je krukasbout remover tool terug uit de krukasbout. Om de bout te verwijderen, plaatst u de bout remover tool over de bout hoofd. U vindt de bout in het centrum van de schijf te vinden. Plaats de socket einde over de remover tool bout en draai de bout met de slagmoersleutel. Wees geduldig met deze verhuizing. Vergeet niet dat de bout een ongewoon grote hoeveelheid koppel zal nodig om het te draaien.

Plaats de krukaspoelie removal tool armen over de poelie. Dan, met behulp van de bouten die met het gereedschap kwam, begint het aandraaien van de tool. Verder aandraaien tot de schijf vrijkomt van de krukas.