kosten te besparen, niet hoeken – geld op te slaan voordat je bouwen

Keuken

Master Bedroom

Plattegronden

Sanitair en elektriciteit

Wanneer uw bouwen van een huis, wan u elke stap van de bouw met zo weinig verspilde kosten mogelijk in te vullen. Veel mensen een nieuw huis bouwen ten onrechte denken dat ze hoeken kunt snijden met betrekking tot de bouw kwaliteit om geld te besparen. Het resultaat kan een ramp zijn. Volg deze tips voor hulp bij het geld te besparen met behoud van kwaliteit en stijl.

Open houten rails een instelling met warmte omlijsten zonder af te snijden zichtlijnen. Een keuken bewoont een bepaalde ruimte, maar blijft open voor de eethoek en eetkamer. Een paar van de hoek ramen te bereiken in de richting van het plafond uittrekken en deze kamer met licht. Let op de verlaagde drempels, die een extra maatregel van straling mogelijk te maken.

Dolling up standaard armaturen kunt u geld besparen in uw master suite. Er zijn tal van boeken die in detail gaan over hoe om geld te besparen tijdens het bouwproces. U kunt gerecyclede bouwmaterialen, goedkope afwerking afspraken, en energie-efficiënte apparaten te gebruiken.

Brad Johnson, voorzitter van de Minnesota Vereniging van het American Institute of Building Design, zegt dat de aandacht voor het ontwerp aspecten van een pre-getekende huisplan u kunt besparen wat groen nadat je voor het eerst de grond te breken.

Besteed aandacht aan de buitenkant eerste, “adviseert hij.” Strikt genomen, moet je hoeken hier snijden. Kies een huis plannen zonder onnodige jogt en hoeken, die toe te voegen aan uw kosten. “Er zijn zeer goede ontwerpen op de markt die vreemde hoeken hebben geëlimineerd. Omdat deze woningen truss en framing systemen hebben vereenvoudigd, ze bespaart u geld vanaf het begin.

Bestudeer de plattegrond. Als het gaat om het interieur, er zijn talloze manieren om je geld in je zak te houden. Voor plafonds, kan truss systemen Panned (lade) plafonds te creëren, waardoor het effect van hogere plafonds, zonder het bouwen van hogere muren. Als je houdt van volume plafonds, op zoek naar 2-story of tenminste consequent plafonds, in plaats van wankelde hoogten gedurende een vloer. “Als je de hoepels uw aannemer moet springen door een minimum te beperken, dan heb je minder betalen,” zegt Johnson.

Houd een oogje op plattegronden die dode ruimte slim te gebruiken. Gemeenschappelijke oplossingen voor dit probleem zijn nissen, nissen en opslag ruimten zoals kasten en kasten.

Kijk voor onopvallende halve muren, die het interieur vergezichten maken zonder toevoeging van extra framing kosten. Royaal verdeeld hout rails op trappen ademen open gewapende warmte. Spreken van trappen, is het best om ze zo recht mogelijk te houden. Straight-run trappen zijn makkelijker te bouwen dan het dubbele-backs en gebogen trappen. In de keuken, eiland kasten open de kamer en sluit deze aan op aangrenzende gebieden.

In aanvulling op het oog beroep, vergeet niet wat niet kan worden gezien. Begin met sanitair. Is het plan u overweegt zorgen voor sanitair loopt te delen, dat wil zeggen badkamers zijn back-to-back gelegen? Het zal u geld besparen zowel up-front en de toekomstige onderhoudskosten.

Met de juiste plaatsing en types van ramen, zul je verbaasd zijn hoe klein en donkere ruimten tot leven kan komen. Zoeken groter, een enkele eenheid ramen die reiken naar het plafond, terwijl de dorpel op dezelfde afstand op de grond blijft.

Je hebt genoeg over geld besparen gehoord nadat je in je nieuwe woning bent verhuisd. Het is tijd om geld te besparen voor je bouwen. Uw aannemer zal u dankbaar zijn, en zo zal uw portemonnee.