het ontwerpen van uw kantoor aan huis

J. A. Young heeft een Master’s Degree in het Engels, en een achtergrond die werkzaam zijn in het algemeen onderzoek en speciale bibliotheken. Op deze website, ze is gespecialiseerd in tuinieren, en indoor / outdoor decor projecten.

Een steeds groeiend aantal gezinnen hebben computers, en dus veel huishoudens worstelen met de vraag waar ze te zetten. Het kantoor aan huis is een noodzaak of u uit te werken van uw huis of gewoon een computer deelt met de rest van de familie geworden. Als je net als de meeste families en dat kleine hoekje in de eetkamer hoek of uw slaapkamer is geschikt voor niet meer uw kantoor nodig heeft, kan het tijd om uw kantoorruimte te heroverwegen. Het volgende artikel bespreekt kantoor aan huis behoeften en belangrijke ontwerp overweging.

Idealiter heb je een extra ruimte om te zetten in een kantoor. Dit kan nodig zijn om verdubbelen als een logeerkamer van tijd tot tijd, maar dual-purpose kamers zijn de norm voor de overgrote meerderheid van thuis kantoorruimte geworden. Kijk ook eens naar renoveren de zolder of een deel van de kelder naar uw kantoor behoeften. Als uw woonruimte zijn erg klein en je grote clunky computer moet u op uw nachtkastje zit, zijn er tal van goedkope manieren om een ​​werkbare ruimte die toevoegt aan uw totale inrichting in plaats van af te doen aan te maken. Wees niet bang om onconventioneel ofwel denken; een bruikbare werkruimte kan worden eeked onder de trap, in een kast, in een hal of in de garage.

Als je eenmaal weet de afmetingen van uw ruimte, kunt u beginnen met de juiste meubels te zoeken. Natuurlijk uw budget en smaak zal enige invloed hier, maar deze dagen kunt u alles van traditionele bureaus te verbergen-away modulaire stukken die het gamma uitgevoerd in prijs. U moet meubels te kiezen op basis van de grootte van uw ruimte. Als je een hele kamer naar uw kantoor kunnen besteden, zal u wilt een bureau, comfortabele stoelen en boekenkasten te overwegen. Als u gaat opereren vanuit uw slaapkamer, overweeg dan het omzetten van een kast in uw kantoor hoekje. Om goed te werken, moet het meubilair functioneel en geschikt is voor uw behoeften. Weten uw organisatorische behoeften zal je ook helpen om rommel-vrije omgeving te behouden.

Naast meubels zorgen, moet u ook aan de behoeften van de ruimte zelf aan te pakken. nieuwe afzetmogelijkheden of bedrading – het zal wijzigingen in de elektrische systemen vereisen? Het kan nodig zijn voor toegang tot internet in een telefoonlijn te zetten of om te leiden kabels. Wil je aparte regels voor faxen nodig? Verlichting en geluidsisolatie kan ook zorgen. Ventilatie is een grote prioriteit voor garderobe of kast kantoren. Zoals u kunt zien, dit zijn belangrijke factoren tijdens de ontwerpfase van uw nieuwe kantoor aan te pakken. Professionele hulp van elektriciens of architecten kan worden verlangd, dus begroting dienovereenkomstig, zoals met de meeste inspanningen, om dingen te doen de juiste wijze de eerste time-out kosten zal besparen op de lange termijn.

Het kan nuttig zijn, vooral als je doet het werk zelf, het opstellen van een plattegrond. Typisch huis kantoren vereisen de ruimte voor de computer evenals de typische bijlagen: printer, scanner, camera dock, enz. U kunt ruimte voor een faxapparaat nodig, kopieerapparaat en kantoorbenodigdheden. Het hebben van een ruimte om de lay-out van boeken of kranten als je ze nodig hebt is ook belangrijk, een grote platte tafel of bureau kan geschikt zijn voor deze behoeften zijn, maar kan ook dienst doen als een conferentie ruimte als klanten te voldoen bij u thuis. Archiefkasten of opslag van documenten kan ook nodig zijn. Daarnaast kan boekenkasten en lampen worden opgenomen. Verschillende beroepen zal natuurlijk vereisen meer gespecialiseerde apparatuur, zoals een tekentafel, schildersezel, schrijfmachine, etc.

Want er is een breed scala van kantoormeubilair beschikbaar, van plan enige tijd winkelen voordat je een aankoop doet. Er is van alles, van minimalistisch computer werkstations op maat ontworpen bureaus of high-end antieke stukken. Terwijl die voldoen aan uw kantoor decor om uw huis een uitdaging, en eventueel een leuke een op dat ook mag zijn, er zeker van zijn dat uw selecties zowel functioneel als mooi zijn. Bezoek kantoor aanbod winkels, traditionele meubels winkels en zelfs speciale container en opslag winkels om een ​​idee van wat er beschikbaar is op de home-office vooraan te krijgen. Vloerbedekking – vooral rond de computer – en raambekleding ook moeten worden opgenomen.

U kent uw levensstijl beter dan wie ook, dus beoordelen hoe u en uw gezin de computer te gebruiken. Vraag jezelf af hoeveel tijd je besteedt het surfen op het web. Als uw eBay-bedrijf heeft u de vergadering op het scherm voor uren, moet u investeren in een comfortabele stoel. Ook, omdat veel ploeteren in eBay of iets dergelijks, kan het een goed idee zijn om een-shipping verpakkingsgebied voor mailings bevatten. Hoe vindt u het kantoor gebruiken, moet de grootste impact op het ontwerp te hebben. Het maken van uw ruimte gebruiksvriendelijk zal het werk leuker en uiteindelijk minder belastend te maken.